PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Pariz

De Schepper K.-Chardy J.
2
De Schepper je v kvalifikacijah opravil z dvema igralcema, ki sta v obupni formi, tako da njegova uvrstitev v glavni del tekmovanja vsaj zame neke teže nima. Chardy ga v izmenjavah "poje" za malo malico, še posebaj če se bo orjak preveč silil k mreži.

Tenis - ATP - Pariz

Raonič M.-Sock J./+1,5/
2
Kanadčana je naporen ritem proti koncu sezone stal dobrega počutja, že v Aziji ga je načel virus, potem pa se v Evropi niti približno ni proslavil z rezultati. Servira slabše, giblje se počasneje, vse skupaj pač ne bo dovolj za njegovo premierno uvrstitev na zaključek sezone. Sock je "vroč", včeraj je zlahka odpravil Andujarja in je tule rahlo podcenjen.

Tenis - ATP - Pariz

Sousa J./+1,5/-Monfils G.
2
Tudi Sousa je eden izmed tistih, ki komaj čakajo, da je sezone konec. Od finala v Metzu je zabeležil zmago in kar pet porazov, tule pa še tretjič letos srečuje Monfilsa, ki si je vzel več kot mesec počitka, da doma pokaže vse kar zna. Ne pozabimo - tu je bil dvakrat celo finalist!

Tenis - ATP - Pariz

Berdych T.-Mannarino A./+1,5/
1
V dvoboju dveh povprečnežev Mannarina in Herberta je slavil tisti, ki je naredil manj nevsiljenih napak, starejši Mannarino, ki ga sedaj čaka zmagovalec Bercya izpred devetih let. Prav zaradi navedenega je Čehu to še zmeraj najljubši turnir, tokrat pa ga mora vzeti z maksimalno mero resnosti, kajti še vedno si ni priboril uvrstitve na zaključni turnir v O2 Areno. V medsebojnih obračunih Berdych vodi z 2:0.

Tenis - ATP - Pariz dvojice

Butorac/Klaase-Herbert/Mahut N
1
Južnoafriško-ameriška naveza se še zmeraj bori za vstopnico, ki ju vodi na finale sezone 2014, zato "kiksa" tule ne sme biti, saj zasledovalci niso daleč. Mahut ponavadi igra z Llodrajem, a se mu je partner poškodoval, tako da bo tole sploh prvi njegov turnir, ko bo med pari zaigral s Herbertom.