PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Belorusija – 1.liga

Torpedo Zhodin - BATE Borisov
0,2
Bate se bo po visokem porazu v ligi prvakov proti Šahtarju (0:7) svojim navijačem danes zagotovo skušal odkupiti. Vodilno moštvo beloruskega prvenstva je pred kar zahtevno nalogo, četudi Torpedo ni med najboljšimi ekipami lige. Gostitelji so namreč proti Bateju na zadnjih dveh medsebojnih tekmah iztržili remi, vzpodbudna pa je tudi zmaga na zadnji tekmi, ko so v gosteh s kar 5:1 odpravili višje uvrščeni Naftan.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Kayseri Erciyesspor - Bešiktaš
2
Bešiktaš v prvenstvu zaseda prvo mesto, po šestih odigranih krogih pa je še neporažen. Tako bi moralo ostati tudi danes, ko gostujejo pri Kayseri. Slednja je v slabi formi, saj je še brez zmage, posledično pa na lestvici zaseda zadnje mesto.

Košarka - Turčija - 1.liga

Tofaš - Efes Pilsen
2

Pri Tofšu s trenutnim potekom sezone ne morajo biti zadovoljni. Ekipa je na zadnjih sedmih tekmah vpisala vsega eno zmago, nov poraz pa se ji obeta tudi danes. Z njimi se bo namreč pomeril evroligaš Efes, ki igra zelo solidno, saj je na zadnjih šestih tekmah izgubil vsega enkrat, proti Tofašu pa poraza ne pomen že zelo dolgo.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cedevita - Igokea
1
Cedevita ima po štirih odigranih tekmah v ligi Aba dve zmagi in prav toliko porazov. Čeprav ekipa igra pod pričakovanji in pravo formo še išče, je danes zagotovo v vlogi favorita. Zagrebčani namreč igrajo pred domačo publiko, Igokea pa je na zadnjih šestih tekmah zmagala zgolj dvakrat, medtem ko je svojo prvo zmago v ligi Aba vpisala šele v prejšnjem krogu proti Krki.