PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Southampton-Stoke/+1/
1
Da bi Koemanovi varovanci čisto vsakega nasprotnika doma ponižali tako, kot so prejšnji teden Southampton, ni ravno za pričakovati, toda Stoke danes prihaja na jug Anglije močno oslabljen. Še posebej bodo "tanki" v napadu, tako da bo uspeh že en gol, Southampton pa gre po nove tri točke.

Nogomet - Anglija - Premier

Swansea-Leicester
1
Še eno srečanje, kjer sem močno na strani domačinov. Valižani vse od konca avgusta niso zmagali in tule imajo idealno priložnost, da serijo prekinejo. Po moji oceni je zasedba Swansea-ja ena izmed tistih, ki se lahko z nekaj sreče prebije do evropskih tekmovanj. Imajo enkratno sredino s Sigurdssonom, Kijem, Shelveyem, Dyerjem in Routledgeom, medtem ko je v napadu najnevarnejši Gomis. Labode sem pred sezono izbral za tihe favorite prvenstva, ki so sposobni doseči morda celo mesta za Ligo prvakov in ob tako zelo izenačenem prvenstvu, jim morda na koncu celo uspe. Doma so močni še toliko bolj...pri gostih pa bo manjkal steber obrambe, branilec Upson.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Zavrč-Maribor
2
Po bridkem "vrtiljaku" v Londonu bo tole za Maribor kot trening tekma. Za zmago bo potrebno preteči manj, tudi podajati si ne bo potrebno tako natančno, nasprotnik pa niti približno ni tako tehnično dovršen, kaj šele učinkovit. Vijoličasti nujno potrebujejo tri točke. Če ne zaradi drugega, pa za mir v slačilnici...

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-MZT Skopje/+5,5/
1
Đikić je pred tekmo optimistično razpoložen in za to ima tudi dobre razloge. Z izjemo Lapornika so njegovi fantje vsi zdravi, spočiti in pripravljeni na boj, MZT je lani z nekoliko drugačnim moštvom premagal za 23, sicer pa glavna dva nosilca igre pri gostih dobro pozna, ker ju je treniral v mladi srbski reprezentanci. S tem hendikepom sem do Skopja še celo nekoliko prizanesljiv, saj se mi dozdeva, da bo na koncu razlika dvoštevilska.

Tenis - WTA - Singapur

Radwanska A.-Halep S.
2
Romunka je ta teden po moji oceni pokazala največ. Suvereno je odpravila Sereno, potem še Genie, potem pa Ani dovolila zmago, ko je bilo tako ali tako že jasno, da je sama prva v skupini. Radwanska je od osmerice v Singapur prišla z najbolj vprašljivo formo, potem pa se ji je matematično izšlo kljub dvema porazoma v predtekmovanju. Danes naj se bolje kar pripravi na tepežkanje.