Junak tekme je bil Patrick Kane, ki je dosegel dva gola, oba, ko je imela njegova ekipa igralca več na ledu. Chicago je doslej le enkrat izgubil, a šele po kazenskih strelih.

Brez poraza po rednem delu sta poleg Chicaga zaenkrat še Washington in Nashville. Slednji na domačem igrišču v 60 minutah ni zlomil odpora Arizone, tudi v podaljšku ni bilo gola, tako da je bila tekma odločena po kazenskih strelih, odločilnega za 4:3 je zadel Ryan Ellis.

New York Rangers so v derbiju sosedov po podaljšku premagali New Jersey Devils. Tekmo je odločil Kevin Klein, med strelce pa se je spet vpisal tudi Rick Nash, ki je dosegel že osmi gol v sezoni, tako da ima na lestvici strelcev že tri točke prednosti pred najbližjimi zasledovalci. Eden izmed njih je Tyler Seguin, ki pa vodi na razpredelnici igralcev z največjim številom točk. Tokrat je k zmagi Dallasa proti Vancouvru, izid je bil 6:3, prispeval gol in podajo. Dva gola pa je dosegel Erik Cole.

Boston je s 5:3 ugnal San Jose, še pred zadnjo tretjino je bil v zaostanku. Še boljšo tretjino kot Boston zadnjo je imel Toronto, ki je na gostovanju pri otočanih iz New Yorka v drugi tretjini dosegel štiri gole, dva izmed njih je prispeval Phil Kessel. To je bilo seveda dovolj za zanesljivo zmago (5:2).

Winnipeg je s 3:1 ugnal Carolino, na drugih tekmah pa je zmagovalca odločil podaljšek. Montrealu, ki ima trenutno največ točk v ligi (12) je domačo zmago proti Detroitu priboril David Desharnais, Floridi zmago v Denverju Brad Boyes, Tampi pa točki v Calgaryju pa Čeh Ondrej Palat.