PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Olympiakos-Juventus
1,0
Juventusu sem pod Contejem verjel, tej letošnji različici pač ne. Čez vikend se je pokazalo, da ekipa nima tako rešilne moči kot lani, svoje so naredile tudi poškodbe in poleg vseh "stndardno" odsotnih naj še zmeraj ne  bi bil nared Llorente. Pertfekten trenutek za Olympiacos, ki je sezono začel enkratno in bo tule hotel spet poln izkupiček. Verjetno smo sklepčni, da so Grki tukaj vsaj malo podcenjeni, mar ne?

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Liverpool-Real (M) /dvostranska stava/
1
Malce drzna odločitev, ampak tudi tukaj se mi na domače zdi kvota nekoliko previsoka. Bale je za danes 100% "out" in bo po poročanju Marce manjkal še vsaj dva tedna, kar je za Real ogromen problem, saj jih čez vikend čaka El Clásico. Manjkal bo Ramos (mečna mišica), medtem ko je Benzema v zelo vprašljivi formi, saj je šele dobro prebolel bolezen. Tudi pri Redsih bo manjkal ključni Sturridge, a je Sterling v formi, Balotelli pa tudi ne more v nedogled igrati tako slabo. Predlagam tudi stavo na to, da oboji zadanejo vsaj enkrat.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico(M)-Malmo FF/+2/
1
Švedom se bo hitro začelo poznati nastopanje na dveh frontah, pa čeprav so spet postali prvaki. V Madridu bodo nastopili brez štirih standardnih igralcev prve enajsterice, sicer pa sem mnenja, da stran od domačega stadiona točk letos ne bodo osvojili in to bo na koncu "dovolj" za zadnje mesto v skupini. Napovedujem hitro vodstvo Colchonerosov in končnih 3 oziroma 4-0.

Tenis - WTA - Singapur

Williams S.-Halep S./+1,5/
1
Obe igralki sta prvi krog sklepnega dela sezone opravili z odliko, sta pa tudi obe bili vprašljivi, da v Singapurju sploh nastopita. Sereno je mučilo levo koleno, Halepova pa je iz Azije domov odšla na magnetno resonanco kolka, ki je pokazala, da zadeva ni kritična. Če sta obe pripravljeni optimalno, potem jih od desetih medsebojnih obračunov devet dobi Serena. Vsaj tako je moje skromno mnenje. Manjša nagnjenost k nevsiljenim napakam, precej bolj močan in natančen servis, večja konsistentnost pri pošiljanju gžogic globoko v polje in tudi zgodovina medsebojnih dvobojev (3:0) - vse to je na strani Američanke.

Tenis - ATP - Valencia

Ferrer D.-Seppi A.
1
Za moje pojme je Ferrer daleč najbolj precenjen igralec elitne deseterice na svetu in zanimivo skoraj vedno, ko ga gledam, igra "zanič". Tule v Valenciji nujno potrebuje dober rezultat, s katerim bi se močno približal uvrstitvi na zaključni turnir v Londonu in kolikor ima "krompirja", se mu bo na koncu res izšlo. V Centru znanosti in umetnosti ima razmerje zmag in porazov 18-2, dvakrat je turnir osvojil in lani prišel do finala, proti Seppiju pa v medsebojnih obračunih vodi kar z 8 proti 0.