1. Tschuggen Grand Hotel (Arosa, Švica)

Njihova spa oaza je s svojo znamenito pešpotjo iz stekla povezana s samim hotelom. Hotel se lahko pohvali z značilno arhitekturo, ki kombinira kamen, steklo, les in svetlobo, kar ustvarja sproščujoče okolje za počitek ob bazenu ali savni. Hotelske sobe so od tal do stropa obdane s svetlimi tapiserijami in so pravo nasprotje vedremu alpskemu obzorju.

2. Boscolo Milano (Milano, Italija)

Mestni luksuzni hotel Boscolo Milano odlikujejo svetle barve, elegantna ogledala, aluminijasti okvirji in sodobni pridih Italije, ki ga je mogoče zaslediti vse od hotelske avle in hotelskih sob do čudovitega spa centra, ki je tudi največji tovrstni center v Milanu. Gostje lahko svojemu telesu ob zvokih prijetne melodije privoščijo eksotičen piling telesa, narejenega iz čistega medu

3. Hotel Balnea superior (Dolenjske Toplice, Slovenija)

Hotel visoke kategorije slovi po vrhunsko opremljenih sobah in suitah ter panoramskem hodniku, po katerem se sprehodite do velneškega centra. Wellness center Balnea stoji ob čudovitem zdraviliškem parku s stoletnimi drevesi in je kraljestvo osvežilnih kopeli, poživljajočih masaž, krepilnih savn ter vodnega razvajanja.

4. Hotel Aqua Dome Tirol Therme Langenfeld (Langenfeld, Avstrija)

Glavne znamenitosti hotelskega velneškega centra so dizajnersko dovršeni bivalni prostori, savna, kozmetični salon in solarij. Vroči vrelci so popoln način za sproščanje telesa in duha. Sobe hotela krasijo tople lesene postelje, pokrite s posteljnino, katere vzorec je značilna roža te pokrajine – planika.

5. Hotel Parador de Alcalá de Henares (Alcala de Henares, Madrid, Španija)

Hotel se nahaja v prostorih nekdanjega samostana, zgrajenega v 17. stoletju. Pod kupolami starega obzidja lahko gostje uživajo v obilici svetlobe, zvokov in vode, pri tem pa se lahko razvajajo z različnimi masažami z izvlečki diamanta, safirja in malahita. Minimalistična in elegantna notranjost hotelskih sob pričara vzdušje, ki ga zlahka ne boste pozabili.

6. Hotel Traube Tonbach (Baiersbronn, Nemčija)

Hotel leži v Baiersbronnu v nemškem Schwarzwaldu. V velneški oazi tega luksuznega hotela se lahko sprostite v bazenu z morsko vodo ali v enem od devetih velneških prostorov, kjer boste lahko uživali v dišeči cvetni savni ali ledenem kristalnem igluju. Sodobna lesna arhitektura, rdeči dodatki in elegantni detajli krasijo sobe in apartmaje v Traube Tonbach.

7. The Dolder Grand Hotel (Zürich, Švica)

Hotel ponuja čudovit razgled na mesto Zürich. Hotelski spa se razteza na 4000 kvadratnih metrih in ponuja nepozabna doživetja, kot so nega obraza, masaže in rituali ob zvokih violine. V spa coni lahko uživate v bazenu s pogledom na alpsko naravo, zunanjem whirlpoolu, solariju ali parni kopeli. Notranjost prostorov je v pomirjajočih rjavih in pastelnih tonih. Vse sobe so opremljene z razkošno kopalnico iz belega marmorja. kea