PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Manch Utd
2
Zdi se, da se Manchester United vse bolj prilagaja na igro trenerja Luisa van Gaala, kar potrjujejo tudi nedavni uspehi, saj je ekipa dobila zadnje trii od štirih tekem, na lestvici pa s tekmo manj od tekmecev sedaj zaseda šesto mesto. Čeprav so rdeči vragi v začetku sezone imeli težave tudi z najslabšimi ekipami lige, se zdi, da ni več tako. Proti petnajstouvrščenemu West Bromwichu navijači angleškega velikana zato upravičeno pričakujejo zmago.


Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad - Getafe
0
Tako Real Sociedad kot Getafe imata zaenkrat obupno sezono, saj je prvi zmagal le enkrat, medtem ko drugi dvakrat. Ekipi se zato pričakovano nahajata v spodnjem delu lestvice. Glede na trenutno formo obeh moštev vrhunskega nogometa ne gre pričakovati, prav tako pa ne bi bilo presenetljivo, če se bosta tekmeca razšla z remijem.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cibona - Zadar
2
Cibona na svojo prvo zmago v ligi Aba še vedno čaka, saj ima po treh odigranih krogih prav toliko porazov. Vse kaže, da ekipa, ki je bila še lani prvak v jadranskem prvenstvu, letos ne bo konkurenčna. Zdi se, da Zagrebčani ne bodo kos niti Zadru, ki ima zadnja leta kopico težav. Gostje v zadnjem času namreč niti ne igrajo slabo, saj so na zadnjih treh tekmah slavili dvakrat.

Hokej - ZDA - NHL

Edmonton - Tampa Bay
2
Kot kaže, se Tampa danes ne bi smela pretirano namučiti, saj bodo gostovali pri Edmontonu. Slednji je v sezono vstopil katastrofalno, saj je izgubil prav vse dosedanje tekme, slabo od rok pa mu je šlo tudi v predsezoni. Hokejisti Tampe, ki ne igrajo slabo, bodo danes gotovo v vlogi favorita.