PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Marseille-Toulouse
1
Marseille je pod Bielso prvenstvo začel tako, da so še najbolj goreči navijači tega mediteranskega kluba presenečeni. Prvo mesto bodo skušali ohraniti proti Toulusu, ki pa jim na Velodrome prihaja brez štirih fantov, ki so bili pred začetko msezone planirani, da bodo tekme začenjali. Tesna zmaga domačih.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Krka-Domžale
2
Po treh poraznih krogih, ko so Domžalčani dosegli le 3 točke, je prišel čas, da končno "pospravijo" vse tri. Elsner je v udarni zasedbi napovedal nekaj sprememb, ima pa to srečo, da se mu bo tokrat po robu postavila ekipa, ki je zrela za izpad. Kakovosten prepad je zagotovo tule velik vsaj en razred.

Tenis - ATP - Moskva

Bautista A.R./+1,5/-Čilič M.
1
Marin si je z uvrstitivijo v finale prislužil vozovnico za London, sedaj pa lahko sproščen pričakuje finale proti Špancu. Z Bautisto med seboj še nista igrala, je pa Hrvatov nasprotnik letos v obeh finalih, ki ju je igral, slavil, poleg tega pa na poti do zadnje stopničke tukaj v Moskvi ni oddal niti enega samega niza.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Green Bay-Carolina
1
Packersi so po malce medlem začetku sezone prišli do pravih "nastavitev" in realnih možnosti za končnico. Dokler bo pri tem moštvu zdrava četverica Rodgers, Nelson, Lacy in Cobb, se jim za točke v napadu ni potrebno bati, obramba pa je bila na zadnjih dveh tekmah tudi na zadovoljivi ravni. Panthersi imajo podajalca, ki je sposoben marsičesa, toda sezono je že začel poškodovan in tako se bodo navijači Karoline verjetno morali slej ko prej sprijazniti z njegovimi prebliski.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Dallas-New York Giants/+6,5/
2
Kakšno podcenjevanje Giantsov oziroma obratno-precenjen Romo in njegovi Cowboysi. Gre za divizijski derbi, pri katerem je jasno, da ne bo popuščanja tudi ob velikem zaostanku. LEtošnjim kavbojom so ameriški mediji napovedovali boj za končnico, a je njihov voz vztrajno vlekel naprej DeMarco Murray. Najboljši tekač lige je med tednom zbolel in ni opravil čisto vseh treningov na "polno", pri Giantsih pa so vsi nared, da se predstavijo v drugačni luči, kot prejšnji teden, ko so jih Eaglesi ponižali s 27:0. Napeto bo!