Čeh David Krejči in Američan Reilly Smith sta zadela v kazenskih strelih v Joe Louis Areni in poskrbela, da je Boston po treh porazih vendarle prišel do prve zmage. Chicago je imel veliko premoč, saj je v domačem United Centru kar s 50:18 v strelih prekašal Calgary, vendar ga je v obup spravljal gostujoči vratar Jonas Hiller, saj so ga domači hokejisti ukanili le enkrat. V peti minuti podaljška je srečanje odločil Mikael Backlund in Calgary je zmagal še drugi večer zapored.

V Arizoni je Mikkel Boedker prvič v karieri zadel tri gole na eni tekmi, Connor Murphy in Rob Klinkhammer pa sta po izenačenem začetku zadela v drugi tretjini v razmaku minute in sedmih sekund za gladko zmago Phoenixa. Boedker, ki je v minuli sezoni skupaj zbral 19 golov, je na prvih treh tekmah te sezone dosegel že pet zadetkov in tako le za enega zaostaja za Rickom Nashem (New York Rangers), trenutno najučinkovitejšim igralcem lige.

Anže Kopitar bo z ekipo Los Angeles Kings po visoki sredini zmagi v dvoboju z Edmonton Oilers (6:1) ponovno igral v noči na petek po slovenskem času s St. Louisom.