Koncertni večer »Ul'ca za ul'co« poteka v sodelovanju z Anino zvezdico, ki pomaga ljudem v stiski, in Lajko, društvom za zaščito in pomoč živalim v stiski. Večer je namenjen tistim, ki jih je ulica vzela v svoje naročje, nastopajoči pa so prepričani, da jih tam ne smemo pustiti na milost in nemilost okoliščin.

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Zlatko, Klemen Klemen, Kosta, Murat & Jose, Trkaj, Nikolovski, Doša, Hodža, Chorchyp, I. Vanish, Overdose: Nipke & BsNc, Recycleman, Challe Salle, Adam Velič, DJ Tom Polo, DJ Dejko Dey in drugi.  Kot posebna gostja bo nastopila znana glasbenica in aktivistka Jadranka Juras.

»Cilj Anine zvezdice je pomagati ljudem, jim dati upanje ter jih spraviti v dobro voljo, pa tudi, da lahko pomaga prav vsak. Na koncu štejejo dejanja, ne samo besede. Ljudem se lahko pomaga na veliko načinov, pomoč in pozitivna dela pa tudi zbližujejo ljudi,« je prepričana Ana iz Anine zvezdice.

»Živali so naše najboljše prijateljice in imajo v nas – najboljše prijatelje. Lajka je društvo za pomoč tistim, ki ne znajo govoriti, se pritoževati, pisati protestnih ali zahvalnih pisem. Kljub temu pa prosijo za pomoč, ko trpijo, in so neizmerno hvaležne za vsako drobno pozornost,“ pa poudarjajo v Lajki.