PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvezda-Galatasaray
1
Crvena Zvezda je na začetku ABA lige pokazala, da bo to moštvo letos odstopalo in da ji končnica ne uide. Sedaj se bodo morali dokazati še na drugi fronti, kjer pa jih bo s tribun bodrila "vojska" 20.000-tih navijačev. Smo v tednu, ko je srbski nacionalni naboj na vrhuncu in verjetno bo podobno razpoloženje tudi v dvorani, pa dražja in kakovostnejša zasedba nasprotnika "gor ali dol". Tesna zmaga Beograjčanov.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Valencia-Olympiakos
1
Kvota na domače je v močnem padcu in na večini spletnih stavnic so Perasovićevi fantje že kar krepki favoriti. Verjetno se razlog skriva v dejstvu, da Valencia zelo dobro igra obrambo in da se v ekipo vrača Dubljević.

Tenis - ATP - Dunaj

Pospisil V.-Murray A.
2
Andy vse dela načrtno, da bi se le uspel prebiti na finale v London. Ti turnirji med Azijo in pariškim Mastersom mu nikdar niso posebej dišali, tokrat pa se bo potrudil, da Dunaj dobi in si zagotovi novih 250 točk v dirki z ostalimi konkurenti, ki se ta teden na vse pretege trudijo zmagati. Pospisil ima neugoden servis, toda Murrayu bo gotovo v vsakem nizu nudil možnost za brejk še pred podaljšanimi igrami, oziroma -  da sem bolj točen - si jih bo Škot vzel sam. 

Tenis - ATP - Moskva

Kukushkin M.-Fognini F.
1
Italijan je v obupni formi in bi bilo morda celo bolje, če sklene sezono 2014. PRejšnji teden je v Šanghaju izgubil proti 554. igralcu sveta, tule pa ga čaka neugodni Kukuškin. Rus, ki se je zaradi denarja odločil nastopati za Kazahstan, je Fogninija pred petimi leti premagal prav tukaj v Moskvi, kjer je lani klonil šele v finalu.

Tenis - ATP - Stockholm

Bachinger M./+1,5/-Mayer L.
2
Mayer je ta teden prvič v svoji karieri postal najvišje rangiran Argentinec, saj je po uspehu v Šanghaju pristal na 25. mestu ATP lestvice in bo v Stockholmu ob ugodnem žrebu vse skupaj želel še nadgraditi. Danes ima izjemno priložnost za preboj v četrtfinale, saj se bo srečal s kvalifikantom, ki kaj več kot močnega servisa nima, v edinem medsebojnem srečanju pa je lani Leo slavil 7-5, 6-2.