PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Moskva

Vesely J.-Gimeno Traver/+1,5/
1
Dvomim, da bi lahko Španec tule pariral Veselyu, ki ima zelo neugoden začetni udarec in bo v dvoranskih pogojih vsekakor dominiral. Za pripravo na turnir v Moskvi je odigral dva solidna challengerja, kjer je obakrat prišel do polfinala. Menim, da mu bo peskaš Gimeno danes težko vzel servis.

Tenis - ATP - Stockholm

Ramos A.-Nieminen J.
2
Ramos zna zelo dobro odigrati tudi na trdih podlagah, toda v Stockholmu ni imel sreče z žrebom, saj je naletel na Nieminena, ki ob koncu leta igra odlično. V Tokiu se je poslovil zaradi utrujenosti in se hitro vrnil v Evropo na uspešen zaključek sezone 2014. Forma, pogoji in izkušnje na strani Finca, zgodovina pa na strani Ramosa, ki je slavil letos v Monaku.

Tenis - WTA - Luksemburg

Soler Espino/+1,5/-Zahlavova S
2
Turnir v žepni državici je idelana priložnost za Barbi, da si še malo popravi ranking. Španko je do zdaj štirikrat premagala z 2:0, na roko pa ji gresta tudi dejstvi, da današnja nasprotnica trenutno ne blesti ter se za nameček posveča še igri parov.

Tenis - WTA - Moskva

Kuznetsova S.-Koukalova K.
1
Proti Kuznecovi v Moskvi ne bi upal dati, niti v primeru, da bi igrala proti Sereni, saj ima Svetlana tu od nekdaj spodobne rezultate, od lani recimo brani polfinale, sicer pa je proti Koukalovi oba medsebojna dvoboja do zdaj uspela dobiti z 2:0, pa čeprav že "sto let nazaj". Tudi trenutna forma kaže v prid tipu 1.

Am. nogomet - ZDA - NFL

St. Louis-San Francisco
2
Ramsi imajo poškodovanega prvega podajalca Bradforda, zaradi česar utegnejo imeti velike težave v nadaljevanju rednega dela sezone. Apetiti pri navijačih in strokovnem štabu so se malce zmanjšali in pred težko tekmo z Ninersi vsi upajo na vsaj približno enakovreden boj. Edini plus za St.Louis je tukaj ta, da so prejšnji teden počivali in naj bi bili praviloma bolj sveži, vendar se je ta "BYE" teden ponavadi na rezultatih izkazal bolj za negativnega...