PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Italija-Azerbajdžan/2.G/
2 (=ne)
Ne vidim enega dobrega razloga, zakaj bi Azerbajdžan danes zadel. V Palermu jih bo Italija hitro stisnila, jim težko dovoljevala še čez sredino in na koncu bi moralo v mreži gostov končati kakšni trije streli azzurov. 

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Malta/+1/-Norveška
1
Včeraj je Luksemburg dokazal, da tudi nogometni eksoti počasi izumirajo. Malta je doma vedno bila nevarna tudi za kakovostnejša moštva in mislim, da imajo danes realne možnosti za vsaj točko, saj Norveška že dolgo ni bila tako zelo ranljiva. Severnjaki menjavajo generacijo in so v prvem krogu povsem zasluženo izgubili proti Italiji, medtem ko so Maltežani v Zagrebu nudili dostojen odpor "vatrenim".

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Ciper-Izrael/dvostranska stava/
1
Kakšna neslana šala pa je to? Ciper kvalifikacije začne z zmago v Zenici, Izrael pa tule začenja kvalifikacije na vročem gostovanju in je kar favorit...Pri domačih so vsi zdravi, ekipo tvorijo fantje iz treh najboljših domačih klubov in par izjem iz tujine, pri Izraelu pa bo na golu človek, ki z reprezentanco praktično nima nobenih izkušenj. Ciper tega ne bi smel izgubiti.

Tenis - ATP - Šanghaj

Youzhny M.-Lopez F.
2
Južni je lahko močno zadovoljen s prikazanim v Šanghaju, saj je to za njegovo mizerno sezono izvrsten dosežek. Dela preveč nevsiljenih napak, redko napada tekmeca, ker se verjetno niti ne počuti sposobnega uspeti v izmenjavi narediti razliko, posledično iniciativo prepušča drugi strani igrišča. Lopez je premagal obolelega Nadala, potem pa včeraj veliko zmago potrdil še z zmago nad Isnerjem in bo tudi danes favorit, saj v medsebojnih dvobojih vodi s 5-2. Rus pač trenutno naredi čisto preveč nerazonskih potez, ki vodijo do napak. Ne bi se čudil, če ima danes 40+ nevsiljenih napak.

Tenis - ATP - Šanghaj dvojice

Granoll/Lopez M-Rosol/Youzhny
1
Tudi tule grem proti Južniju, ki se med dvojicami praviloma sploh ne preizkuša, Španca pa iščeta dokončno potrditev uvrstitve v London in sta v prvem krogu zelo dobri navezi Marrero/Cuevas oddala samo igro. Tale kvota je darilo.