PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Slovenija - Švica
2
Slovenija pred mesecem dni ni bila kos niti Estoniji, zato je težko verjeti, da danes lahko preseneti favorizirane Švicarje. Izbranci selektorja Srećka Katanca z igro ne navdušujejo, povrhu pa so izgubili zadnja štiri srečanja. Tolažijo se lahko zgolj z dejstvom, da bodo tokrat igrali v Ljudskem vrtu, za katerega poudarjajo, da jim je pisan na kožo.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Makedonija - Luksemburg
1
Čeprav se bodo pomerili proti Luksemburgu, Makedoncem danes ne bo lahko. Luksemburžani so jih namreč že presenetili, in sicer pred dvema letoma, ko so slavili z 2:1. Gosti so na prvi kvalifikacijski tekmi proti Belorusiji iztržili izid 1:1, kar je jasno opozorilo Makedoncem, da jih nocoj ne smejo podcenjevati.

Rokomet - Mednarodni - Liga prvakov

Čehovski Medvedi - Celje PL
2
Obe ekipi sta prvi tekmi lige prvakov izgubili. Boljši vtis so vseeno pustili Celjani, ki so na obeh tekmah vodili, a na koncu popustili in ostali praznih rok. Če bodo slovenski prvaki končno uspeli na visoki ravni igrati vseh 60 minut, jim zmaga ne bi smela uiti.

Tenis - ATP - Šanghaj

Djokovič N. -Kukushkin M.
1
Zmagovalec turnirja v Pekingu se bo proti Kazahstancu Kukuškinu pomeril prvič. Ne glede na to mu 85 igralec sveta ne bi smel povzročati prav nobenih težav. Poraz Đokovića, ki na svetovni teniški lestvici zaseda prvo mesto, bi bilo zagotovo veliko presenečenje.