Tek

adidas Energy Boost

Med jesenskimi novostmi adidas predstavlja nov model znamenitih tekaških copatov Energy Boost. Tako kot njihovi predhodniki, so tudi novi copati Energy Boost po celotnem podplatu opremljeni z revolucionarno tehnologijo blaženja BOOST™, ki shranjuje vloženo energijo in tako omogoča njen maksimalen povratek. Poleg tega tisoč majhnih energetskih kapsul, iz katerih je sestavljena BOOST™ pena, ohranja mehko oblazinjenje copata sezono za sezono. Nova kolekcija navdušuje z atraktivnim videzom ter izboljšanim prilagajanjem in občutkom na nogi, hkrati pa tekačem omogoča, da kilometre premagujejo še bolj samozavestno in v bolj dinamičnem stilu.

Trening

Linija nedrčkov

Izjemno uspešna linija športnih nedrčkov tudi v novi sezoni zagotovo ne bo razočarala svojih oboževalk. Nedrčki so narejeni iz visokokakovostnih tehnologij, kot so ClimaCool, ClimaLite ter TechFit, njihova posebnost pa je, da se jih lahko nosi na obe strani. Lahek material poskrbi, da koža ostane suha, tanke in čvrste naramnice, ki se povezujejo na sredini hrbta, pa zagotavljajo popolno podporo med vadbo. Poleg nedrčka v lepi zeleni barvi, se lahko bolj pogumne odločijo tudi za modele v nenavadno pisanih barvah s kalejdoskopskim potiskom, v katerem se prelivajo črna, bela, oranžna ter zelena barva.

Trening linija za ženske

Za prijeten občutek med samo vadbo so kakovostna oblačila izjemno pomembna. Ženske, ki želijo tudi med samo vadbo izgledati modno in stilsko dovršeno, se bodo razveselile pajkic v enakem vzorcu kot prej omenjen nedrček. Pajkice so narejene iz najkakovostnejših materialov, ki omogočajo svobodo gibanja, hkrati pa izstopajo zaradi svojega modnega dizajna.

Linija Climachill

Linija Climachill™, ki jo je adidas predstavil aprila letos, se ponaša z revolucionarno tehnologijo aktivnega hlajenja Climachill™, v kateri so združili metodi izhlapevanja in prevodnosti. Njeni revolucionarni aluminijasti hladilni čepi so strateško razporejeni tako, da pokrivajo najtoplejše dele telesa in jih ob neposrednem stiku s kožo hladijo. Poleg tega so v vsako Climachill™ tkanino vpletene tudi posebne SubZero ploske niti, ki vsebujejo titan in zagotavljajo do 36 odstotkov večjo hladilno zmogljivost. Ambasador omenjene linije, ki se zaveda, kako pomembno je ohranjanje primerne telesne temperature, je tudi športna legenda David Beckham. V novi kolekciji izstopajo majice v privlačni oranžni in rožnati barvi.

Adidas by Stella McCartney

Priljubljen dvojec adidas in Stella McCartney je navdih za novo kolekcijo jesen/zima 2014 črpal iz narave. To tako zaznamujejo privlačni živalski vzorci, tekstura v imitaciji lesa, nevtralni zemeljski odtenki ter drzne barve, ki pričarajo občutek pristnosti, energije in svobode. Kolekcija je sestavljena iz kosov strukturiranih silhuet, inovativnih tekstur in plasti, ki sproščeno padajo, hkrati pa jih odlikujejo funkcionalnost ter izstopajoča in opazna estetika. Obenem je Stella tudi tokrat vanjo vključila številne trajnostne kose, med drugim organski bombaž in reciklirane materiale, ki predstavljajo popolno izbiro za vse, ki se zavedajo svojega ogljičnega odtisa.

Otroška linija

adidas s ponosom predstavlja novo kolekcijo copat za otroke, ki sta jo navdihnila priljubljena risana junaka Spiderman in Mini Miška. Z namenom, da bi se, kolikor se le da, približal akcijskemu junaku, je adidas poleg značilne modre in rdeče barva copate še dodatno okrasil z motivi pajkove mreže. Deklice pa se bodo zagotovo razveselile rdeče-belih copatov v stilu ene najbolj priljubljenih risanih likov vseh časov – Mini Miške.