Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Leipzig - Heidenheim FC
0
Med seboj se bosta pomerili ekipi, ki zasedata četrto in šesto mesto. Ekipi imata zelo podobno statistiko, saj sta na zadnjih sedmih tekmah obe dosegli po štiri zmage, dva remija in poraz. Glede na to, da sta se nazadnje tekmeca razšla z remijem, bi se z delitvijo točk znalo končati tudi tokrat.


Nogomet - Romunija - 1.liga

Targu Mures - CFR Cluj
2
Vse kaže, da se bosta za naslov med seboj udarila Cluj in Steaua, ki jima gre zaenkrat izvrstno, saj sta v prvenstvu zaenkrat vpisala po le en poraz. Cluj bi se z današnjo zmago pri vrhu izenačil s klubom iz Bukarešte, kar pa vseeno ne bo najlažje, saj gostujejo pri sedmouvrščenemu Targu. A slednji z gosti nima najboljših izkušenj, saj jih ni premagal že vse od septembra 2010.


Košarka - Turčija - Pokal

Efes Pilsen - Darussafaka
1
Efes, ki velja za enega najboljših turških klubov v zadnjem času ni pretirano prepričljiv, saj je na pripravah vpisal dve zmagi in dva poraza, neuspešen pa je bil tudi v nedeljo, ko ga je premagal Turk Tekekom. Slab vtis bi moral Efes popraviti danes, ko mu bo nasproti stala povprečna ekipa Darussafake.

Tenis - ATP - Šanghaj

Djokovič N. - Thiem D.
1

Novak Đoković prav veliko časa za počitek nima. Po zmagiv Pekingu, ga že čaka turnir v Šanghaju. Srbu se utrujenost zna poznati, a vendarle je težko verjeti, da mu bo 39. igralec sveta Avstrijec Dominic Thiem, s katerim bo igral sploh prvič, kos.