BlackLine EE je sodobna enodružinska hiša, sestavljena iz treh kubusov, ki se razlikujejo po vertikali. Postavljeni so na stekleni plato, ki predstavlja odprte dnevne prostore pritličja. Velike steklene površine povezujejo notranji in zunanji prostor. Zgornje nadstropje določajo ločeni volumni, ki narekujejo tri različne funkcionalnosti: starševski del, otroški del in komunikacijski del z igralnico. Zgrajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar Prestige z izolacijo iz celuloznih vlaken. Z vgrajenim sistemom prezračevanja hiša izpolnjuje pogoje Eko sklada za pridobitev nepovratnih sredstev. Toploto za ogrevanje in pripravo tople vode zagotavlja toplotna črpalka zrak/voda.

Svetovanje strokovnjakov in nasveti lastnikov

Za svetovanje vam bodo na voljo številni Lumarjevi strokovnjaki, ki bodo predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar, ter odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja vam bodo podrobno predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v nizkoenergijske in pasivne hiše Lumar. Prisotni bodo tudi lastniki hiše, ki bodo z vami delili svoje izkušnje z gradnjo svoje sanjske hiše Lumar.

Lumarjev Best Buy

Na dnevu odprtih vrat boste lahko izvedeli več o jesenski akciji Lumar Best Buy. V posebnih akcijah Na ključ Best Buy, Primus Best Buy in ponudbi Lumar Budget je pripravljen izjemen nabor tehnološko in cenovno optimiranih novih ter že preverjenih tipskih hiš Lumar. Hiše odlikujejo racionalni in funkcionalni tlorisi, arhitekturna dovršenost, energijska učinkovitost in vrhunska kakovost z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Ob tem v Lumarju že danes omogočajo nakup vrhunskih pasivnih hiš Primus s certificirano pasivno tehnologijo Lumar. Če subvencije Eko sklada v letu 2015 ne bodo razpisane, vam zagotavljajo popust v višini predvidene izračunane subvencije Eko sklada. Akcija velja za deset pasivnih hiš Primus.

Več informacij o dnevu odprtih vrat in prijave na www.lumar.si.