Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Villarreal - Apollon
1

Villarreal je v prvem krogu iztržil zelo zadovoljiv remi pri Borussi M'Gladbach, sedaj pa mora to nadgraditi še z domačo zmago proti Ciprčanom in bo že v zelo ugodnem položaju v skupini. Čeprav Španci verjetno ne bodo zaigrali na vso moč in z udarno enajsterico, je kvaliteta kljub temu na njihovi strani, tako da bi morali sicer neugodni Ciprčani na El Madrigalu pasti.

Nogomet - Evropska liga

Astra Giurgiu - Salzburg
2

Pri romunski Astri je vse narobe, v nevzdržnih razmerah pa igralci že dolgo niso dobili plač, a jih trener Isaila nekako še prepriča, da vztrajajo in trenirajo, rezultati pa so milo rečeno slabi. Že poraz proti Dinamu v Zagrebu z 1:5 pove dovolj, tako da bi moral Salzburg s precej bolj kvalitetno in verjetno tudi precej bolj motivirano zasedbo brez večjih težav zabiti nekaj golov in pobrati vse točke.

Rokomet - Liga prvakov

Kiel - Naturhouse La Rioja
1

Kiel je eden izmed favoritov lige prvakov, v prvem krogu pa je pred dnevi doživel šok in izgubil v Zagrebu. Tokrat je jasno, da bodo na domačem parketu storili vse, da popravijo slab vtis z uvoda, pred svojimi navijači pa si nikakor ne smejo privoščiti še enega poraza.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

KAC - Dornbirn
1

Celovčani so katastrofalno začeli sezono, kar je že povzročilo menjavo trenerja. Po štirih zaporednih porazih je v KAC vsem jasno, da je konec heca, zato so se okrepili tudi s slovenskim reprezentantom Urbasom, ki bo gotovo pripomogel k boljši učinkovitosti rdečih zmajev. Današnji tekmec je pravšnji, da se prekine serija porazov in se začne boljše obdobje ter vzpon z dna lestvice, kamor ob Olimpiji sodi ravno Dornbirn.

Tenis - ATP - Tokio

Nishikori Kei - Young D.
1

Nišikori je v življenjski formi, saj je po finalu na OP ZDA zmagal na turnirju v Maleziji. Sedaj igra na domačih tleh, kar bo zanj še dodatna prednost. V prvem krogu je brez težav odpravil Hrvata Ivana Dodiga, tudi danes pa ni pričakovati, da bi imel kaj dosti težav z Američanom, ki na lestvici ATP zaseda 57. mesto.