PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayer Lev.-Benfica/2,5/
2
Če tu ne bo golov, potem res ne vem, kje drugje bi lahko padali. Obe ekipi sta v prvenstvu strogo napadalno usmerjeni, Benfica zato, ker je po kakovosti pač top 3 in inferiorne tekmece napadejo tudi v gosteh, Bayer pa ima tako naravnane igralce in trenerja, ki goji odprto postavitev. Obrambo ima Benfica malce boljšo, ob osnovni stavi pa zato predlagam tudi opcijo "oba gol".

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Ludogorets/+2/-Real (M)
2

Ko se je bolgarski klub uvrstil v Ligo prvakov in sem si do konca pogledal njihov podvig proti Steaui, sem dobil občutek, da bodo v skupinskem delu precej trpeli. Takega mnenja ostajam kljub lepemu rezultatu na Anfieldu. Trdim, da bo Real kmalu zagospodaril na igrišču in že do polčasa rešil vprašanje zmagovalca. Recimo 1:4 za beli balet.

Tenis - ATP - Tokio

Ito T.-Becker B.
1
Ito je s konstantno, agresivno, natančno igro z osnovne črte izločil Wawrinko in tako dosegel zmago kariere. Tudi pod pritiskom se je Japonec dobro znašel, je pa potrebno povedati, da mu je Stan dodobra pomagal z nevsiljenimi napakami, ki jih je bilo enostavno preveč. Ito je imel v zadnjih tednih težave s kolenom, a včeraj z gibanjem ni bilo težav...tako lepe priložnosti za preboj v četrtfinale Japonec še ni imel in če bo pokazal vsaj nekih 70% včerajšnje predstave, bi mu morda lahko celo uspelo. Menim, da je malce preveč podcenjen.

Tenis - ATP - Tokio dvojice

Braccia/Roger V-Dodig/Melo
2
Dodig in Melo si bosta v oktobru skušala priigrati vozovnico za London. Hrvaško-brazilski par je trenutno ravno na zadnjem mestu, ki še vodi v O2 Areno, zato spodrsljaji na uvodu turnirjev niso dobrodošli. Plus poleg motivacijskega faktorja je tudi dejstvo, da je Roger Vassellin včeraj dvoboj med posamezniki predal zaradi bolečin v desni nogi.

Tenis - Challenger - Mons

Rochus O.-Melzer G.
1
Oli Rochus v Monsu končuje svojo bogato kariero, v kateri je osvojil dva ATP turnirja, dodal osem finalnih obračunov ter vse skupaj kronal še z naslovom zmagovalca Roland Garrosa v konkurenci parov skupaj s Xavierjem Malissom. "Palček", kot se je Belgijca prijel vzdevek zaradi nizke rasti, bo v Monsu tako visoko motiviran in dvomim, da mu lahko poslovilni turnir spodleti. Čez prvo oviro bo šlo, potem pa bo imel verjetno nekaj več težav, saj naleti na Sijslinga.