PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad-Valencia /dvostranska/
1
Sociedad doma igra precej bolje, kot stran od Anoete. Prejšnjič se proti Almerii niso ravno proslavili, zato se bodo tule na vse kriplje skušali oddolžiti svojim gorečim navijačem. Valencia letos nima ekipe za sam vrh, pričakujem vsaj remi Baskov.

Nogomet - Belgija - 1. liga

Standard-Lierse/+1/
1
Metode Slaviše Stojanovića so na Balkanu očitno "vžgale", v zahodni Evropi pa dvomim, da bi s svojim pristopom lahko naredil kaj velikega. Prejšnji teden je doživel blamažo pri Westerloju, tokrat pa se bo meril z enim izmed kandidatov za naslov prvaka in dvomim v kaj drugega kot zmago domačih.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Oakland-Miami
2
Oakland v rednem delu sezone samo potrjuje tisto, kar so jim strokovnjaki pripisovali v pripravljalnem obdobju - zabeležili so tri poraze in bodo letos lahko veseli sleherne zmage. Imajo porazno obrambo, povprečnega podajalca, v napadu pa močno manjka učinek McFaddna. Dolphinsi na drugi strani, bi utegnili biti prijetno presenečenje letošnje sezone.

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Diego-Jacksonville/44,5/
2
Če ima Rivers svoj dan, lahko s svojimi podaniki tole mejo preseže kar sam, a bo gotovo nekaj prispeval tudi napad Jaxov. Ti so storili pomembno potezo, ko so med sezonama napodili Gabberta in imajo sedaj vsaj dostojnega podajalca. Zmaga Chargersov in skupaj okoli 50-55 točk.

Motociklizem - Mednarodni - VN Aragona/Moto 2

Luthi T.-Cortese S.
1
Švicar je bil na vseh uradnih treningih in potem še na kvalifikacijah pred Nemcem in bo tako štartal eno vrsto bolj spredaj, poleg tega pa je svojega nasprotnika v paru na zadnjih dveh dirkah krepko prehitel..