Hosekra v svojem programu strešnih kritin izdeluje več vrst pločevinastih kritin, primernih za vsak objekt in tip ostrešja. Najdražja in tudi najbolj kakovostna je kritina Hosekra s posipom, ki se uporablja predvsem za novogradnje in zahtevnejša, razgibana ostrešja, saj je zaradi majhnih dimenzij plošč pri rezanju zelo malo odpada. Podobne lastnosti in obliko ima kritina Hosekra - gladka, ki pa je brez posipa.

Cenovno najugodnejša in zelo prodajana kritna je model Stratos. Gre za kritino v enem kosu od slemena do žleba v imitaciji opeke. Ta tip strešne kritine investitorji najpogosteje izberejo pri zamenjavi dotrajanih azbestnih plošč. Za starejše objekte tradicionalnega videza podjetje Hosekra izdeluje kovinsko kritino v imitaciji klasičnega bobrovca – Bobrek, za ljubitelje valovitih oblik, pa sta primerni kritini Valmetal z odtisom in Valmetal brez odtisa. Ti kritini valovite oblike sta od slemena do žleba v enem kosu in sta preprosti za montažo. Seveda v Hosekri izdelujejo tudi trapezno obliko kritine, ki je primerna za vse vrste objektov in nima nobenih zahtev glede naklona. Na voljo sta dve različni obliki, in sicer nižji trapez TP20 in klasični T4.

Na vseh omenjenih kritinah je možen tudi protikondenčen GNT (filc) ali protikondenčen poliuretanski vbrizg. V podjetju Hosekra poleg tega ponujajo tudi ves potreben material za streho – obrobe, pritrdilni material, kleparske izdelke (žlebovi, cevi, kljuke itn.), les, paropropustno folijo itn. Kupljeni material pa lahko kupcu dostavijo na dom z lastnim tovornjakom. Podjetje ima tudi pogodbene izvajalce, ki kritino kvalitetno in strokovno zmontirajo. Če torej želite dobiti vse na enem mestu,, d. o. o., definitivno prava izbira za vas. Svojo kakovost in profesionalnost dokazuje z več kot 25-letno tradicijo na tem področju.