PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Kuala Lumpur

Moriya H./+1,5/-Dodig I.
1
Podlaga v Maleziji ni tako zelo hitra, kot bi se spodobilo za dvoranski tenis, o čemer priča že dejstvo, da sta lani v finalu igrala Sousa in Bennetteau. Tako Dodigov servis ne bi smel priti do prevelikega izraza, sicer pa Hercegovec trenutno ni prav v najboljši formi. Računam na dober odpor Moriye.

Tenis - ATP - Kuala Lumpur

Sousa J.-Becker B.
1
Dvoboj se utegne odigrati šele v noči na sredo, a ga postavljam že sedaj, ker so kvote totalen nesmisel. Portugalec tule brani turnirsko zmago in s tem cel kup točk, za nameček pa azijsko turnejo začenja v izjemni formi. Minuli teden je blestel v Metzu in šele v finalu klonil od Goffina. Če le ne bo preveč utrujen od poti v Malezijo, bi ta dvoboj moral dobiti.

Tenis - WTA - Wuhan

Barthel M.-Peng S.
2
Po nenadni upokojitvi Li Na je prva kitajska igralka postala Peng Shuai, za katero bo tole prvi dvoboj po polfinalu Flushinga, kjer so jo izdali krči oziroma težave z vročino. Prepričan sem, da se je do domačega nastopa uspela ustrezno pripraviti in bo letos malce medlo Barthlovo premagala. Pengova igra precej bolj globoke žogice, je bolj natančna v napadih in se tudi precej bolj ustrezno brani. Verjetno bo kar 2:0 za domačinko.

Tenis - WTA - Wuhan dvojice

Soler E/Torro F-Muguruz/Suarez
2
Muguruza in Suarez Navarro sta udarna dvojica, ki je vse od začetka skupnega nastopanja letos poleti osvojila turnir v Stanfordu, prejšnji teden pa sta v Tokiu šele v finalu klonili proti navezi Black/Mirza. V dvoboju proti rojakinjama sta upravičeno favoritinji, pa čeprav imata obe verjetno resne ambicije tule tudi v konkurenci parov.

Am. nogomet - ZDA - NFL

New York Jets-Chicago Bears/+2,5/
2
Nič ne bi bilo narobe niti kar s čisto stavo na Bearse, ki se v takih izpostavljenih tekmah zmeraj zelo dobro znajdejo. Njihov podajalec Cutler ima lahko porazno tekmo, ampak računam, da je za danes prihranil posebno predstavo ter razžalostil "Green Gang" navijače. Pri Jetsih je močno vprašljiv lovilec Decker, ki ima poškodovano stegno, zato se bo moral Geno nocoj zanašati bolj na tekače, ki pa so v tej ekipi že prevečkrat zatajili. New York Jetsi po uvodnih dveh predstavah teh dveh moštev tule enostavno ne bi smeli biti favoriti.