V enem dnevu si boste lahko ogledali nizkoenergijsko hišo Solaris 115, pasivno hišo Primus-E 137 in Aktivno hišo Lumar. Že vseljena pasivna hiša Primus-E 137 bo na ogled v Brdu pri Ljubljani, medtem ko bosta že vseljena hiša Solaris 115 in Aktivna hiša Lumar na ogled v Dragočajni pri Medvodah. Hiše odlikujejo prepoznavno Lumarjevo sodobno oblikovanje, največja možna uporabnost in funkcionalnost ter bivalno ugodje.

Za svetovanje vam bodo na voljo številni Lumarjevi strokovnjaki, ki bodo predstavili konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje pasivnih in nizkoenergijskih hiš Lumar, sisteme prezračevanja in ogrevanja ter z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja v zvezi z gradnjo. Prisotni bodo lastniki hiš, ki bodo z vami delili svoje izkušnje z gradnjo svoje sanjske hiše.

Na dnevu odprtih vrat bodo prvič predstavili tudi številne jesenske ugodnosti in novosti, v okviru katerih bodo izbrane in optimirane pasivne ter nizkoenergijske hiše Lumar še dostopnejše in ugodnejše. Več informacij o dnevu odprtih vrat in prijave za ogled na www.lumar.si.