PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus-Malmo FF/2.G/
2 (=ne)
Malmö bi vsaj mene izjemno presenetil, če bi se v Torinu odprl in skušal iti v enakovreden boj s staro damo. Pričakujem 2-3 gole v mreži gostov, medtem ko bo danes Buffon redko ogrel dlani. Juventus je pred sezono dodal Evraja, na prvih dveh tekmah prvenstva pa mrežo obakrat ohranil nedotaknjeno.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Olympiakos-Atletico(M)/oba gol?/
1 (=da)
Stavnice so tule pretiravale s predvidevanjem nizkega rezultata, saj sta obe moštvi zelo dobri v napadu, od Olympiacosa pa doma ne pričakujem nič drugega, kot igro na zmago. Španski trener Michel Atletico seveda odlično pozna in bo s svojimi fanti (ima kar nekaj zvenečih imen) lovil presenečenje. Moja stava: oba gol (@2.05)!

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Liverpool-Ludogorets/2,5/
2 (=več)
Kvota ni ravno za oblizniti vseh pet prstov na roki, a obstaja kar precejšnja možnost, da boste kljukico ob ta par lahko pripisali že do polčasa, saj Ludogorcu prav bleščeče jeseni ne napovedujem. Liverpool ima vsa igralna mesta precej bolje popolnjena, igra doma in dvomim, da bodo Redsi novince v tekmovanju podcenjevali. Velik hendikep za Bolgare je tudi odsotnost prvega državnega vratarja Stojanova, ki je proti Steaui dobil rdeči karton, tako da bo med vratnici stopil precej manj kakovosten, naturalizirani Bolgar Čvorović. Sterling, Sturridge in Balotelli so garancija za gole, letos pa se je zelo izkazal tudi vezist Lallana.

Tenis - ATP - Metz

Lajovič D.-Struff J.L.
2
Velik dejavnik pri tej stavi je dejstvo, da je Lajović šele včeraj priletel iz Indije, kjer je Srbija igrala izčrpljujoč dvoboj Davisovega pokala proti Indiji, tako da ga verjetno vsaj malo muči še časovna razlika. Struff je minuli teden igral finale v Szceczinu in izgubil, toda sedaj prihaja na svoj ljubši teritorij, trdo podlago v dvorani. V Marseillu, kjer so razmere zelo podobne kot tukaj, je letos prilezel celo do polfinala.

Tenis - ATP - Metz

Nieminen J.-Stakhovski S.
1
V medsebojnih dvobojih Nieminen vodi s 4 proti 1, dobil pa je tudi njun zadnji dvoboj v Montpellierju lani, ki je hkrati tudi edini, ki sta ga tekmeca odigrala na trdi podlagi. Čeprav se trenutno niti eden niti drugi ne more pohvaliti z izvrstno formo, pa kot zmagovalca zaradi zgoraj navedenih dejstev vidim Finca, ki od lani iz tega tedna ne brani nič točk in ima posledično lepo priložnost, da tule dvigne "ranking".