PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - QPR
1

Pri Manchester Unitedu upajo, da bodo po reprezentančnem premoru popravili slab vtis, ki so ga pri svojih navijačih pustili na uvodu v sezono. Rdeči vragi so imeli do sedaj relativno lahek spored, za pretirano zahtevnega nasprotnika pa ne velja niti QPR. Slednji je na zadnjih petih tekmah zmagal le enkrat in kar štirikrat izgubil.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina - Genoa
1
Fiorentina prvenstva ni začela najbolje, saj je prvi dve tekmi izgubila. Pri tem velja vedeti, da je obe tekmi igrala v gosteh, tako da se bo svojim navijačem prvič predstavila šele danes. Ob prednosti domačega igrišča bi Firenčani skoraj zagotovo morali vpisati zmago, nenazadnje je tudi njihov igralski kader bistveno boljši od tistega, ki ga premore Genoa.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Wolfsberger - Salzburg
0
Gre za derbi kroga, saj se bosta med seboj pomerili ekipi, ki zasedata vrh lestvice. Tako Salzburg kot Wolfsburger imata namreč 18 osvojenih točk. Salzburg, ki nasprotnike v domačem prvenstvu premaguje brez večjih težav, je na zadnji tekmi doma presenetljivo klonil proti Sturmu iz Gradca. Avstrijski prvak zagotovo ni nepremagljiv in Wolfsburger ima lepo možnost, da vpiše eno ali celo tri točke. Pri tem velja omeniti, da so zadnje medsebojno srečanje z 2:0 dobili današnji gostitelji.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Guimaraes - Porto
2
Obe moštvi sta sezono začeli izvrstno in sta po treh odigranih krogih še neporaženi. Niz nepremagljivosti se utegne danes končati za eno izmed ekip, veliko bližje porazu pa so zagotovo gostitelji. Porto je že v pripravljalnem delu igral zelo dobro, kljub prodaji nekaj odličnih nogometašev pa je njegova ekipa ostala vrhunska.

Košarka - Mednarodni - SP

ZDA - Srbija
1

ZDA na prvenstvu še niso srečale tekmeca, ki bi jim nudil dostojen odpor. Pričakovalo se je, da jih lahko premagajo Španci, ki pa so v četrtfinalu klonili proti Franciji. Na veliko presenečenje vseh, bo proti ZDA v finalu igrala Srbija. Le redko kdo verjame, da bodo izbranci selektorja Aleksandra Djordjevića nasprotniku nudili dostojen odpor, kaj šele, da bi zmagali in postali svetovni prvaki.