PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Rokomet - Nemčija - Bundesliga

Goppingen-Erlangen/+6/
1
Göppingen je stalni član Bundeslige in je prvenstvo začel izvrstno. Nanizali so tri zaporedne zmage in še remi pri Magdeburgu, zato bi tole tekmo z novinci morali gladko dobiti. Gostje so ravno nasprotno zabeležili tri gladke poraze in nato doma izvlekli točko od Bergischerja. Če je na tem svetu kaj logike, bo zmagovalec odločen že po prvem polčasu. Prošt in soigralci so za razred boljša ekipa in bodo tekmo po mojem mnenju dobili z dvoštevilsko razliko.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Škofja Loka-Sevnica
1
V Podnu so od nekdaj dobro delali z maldimi rokometnimi upi in tako ima Loka spet prvoligaša. Poraz proti prvakom v prvem krogu ni nobena sramota, medtem ko so lahko današnji gostje po lekciji Mariborčanov prejšnji vikend upravičeno zaskrbljeni. V rokometni ligi je med izenačenimi moštvi domač teren v preteklosti že marsikdaj odločil zmagovalca. Stavim na mlado ekipo Loke.

Tenis - WTA - Hong Kong

Pliskova Ka.-Van Uytvanck A.
1
Z vsem dolžnim spoštovanjem do Belgijke, ampak zdi se mi, da je imela Pliškova do polfinala nekoliko bolj neugodne tekmice, pa je svoje delo vseeno opravila z odliko. Že v avgustu je kazala dobro formo, sicer pa je v edinem medsebojnem obračunu Čehinja Van Uytvanckovo maja v Nürnbergu že premagala.

Tenis - WTA - Hong Kong dvojice

Mayr P./Rodion-Wang Yu/Zheng J
2
Sodeč po rezultatih bi tole moralo biti lahko delo za kitajski par, ki je najprej izločil drugi nosilki - našo Klepačevo in partnerico Niculescu, potem pa gladko slavil še proti Francozinjama Parmentier/Thorpe. Zadišalo je po finalu...

Rugby - Mednarodni - The Rugby championship

Avstralija-Argentina/+10/
2
Vremenska napoved za Gold Coast kaže dež, torej bodo razmere za igro podobne svinjaku. Argentinci so se v zadnjem času že večkrat izkazali za konkurenčno ekipo najboljšim in bodo verjetno tudi tokra tvse do konca stiskali domače. Hendikep je tule malce previsok.