Šestošolka je upala, da bo skrivnostni obiskovalec na šoli znana pevka Beyonce. Na njeno veliko razočaranje sta v šolo vstopila predsednik Barack Obama in njegova žena Michelle. Prvi par je pomagal polniti nahrbtnike z igračami za brezdomske otroke.

»Ko sem slišala, da prihaja poseben gost, sem si želela, da bi bila to Beyonce,« je dejala Madison in prisotne spravila v smeh. »Razumem,« ji je odgovoril Obama. »Malia in Sasha bi si želeli isto,« je še dodal. »Pravo razočaranje,« je takoj dodala prva dama.

Madison se je nato poskušala opravičiti predsedniku in pojasnila: »Ampak ko sem slišala, da prihajate vi, se mi je zdelo še bolje.« Obama ji ni nasedel: »Hvaležen sem ti, da si to rekla pred novinarji. Vem, da ni res.« Prva dama je potem dodala: »Tudi jaz bi raje videla Beyonce.«

Lani je Barack Obama razkril, da sta njegovi hčeri Malia in Sasha veliki oboževalki Beyonce in Jay-Zja. »Sasha je še vedno oboževalka skupine One Direction, Malia pa je izgubila interes za fantovske skupine,« je dejal v intervjuju za revijo People. »Spoznali sta Beyonce in ta je bila vedno izredno prijazna do njiju,« je še dodal.