PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Lyon - Monaco
1, 0

Monaco je ob koncu prestopnega roka ostal še brez Falcaa in tako praktično razprodal skoraj vse nosilce igre, kar se bo verjetno poznalo tudi na rezultatih. Navijači zato že zahtevajo povračilo denarja za kupljene sezonske vstopnice, a se bodo morali verjetno kar sprijazniti s kupljenim mačkom v žaklju. Lyon sezone sicer ni začel najbolj optimalno, a bo verjetno znal izkoristiti priložnost in pokončati ranjenega leva, v najslabšem primeru pa bi morali domači znati iztržiti vsaj točko.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayer L. - Werder Bremen
1

Še ne tako dolgo nazaj je bil to obračun dveh moštev pri vrhu lestvice, v zadnjih letih pa je tam ostal le še Bayer, medtem ko je Werder potonil v povprečje prve lige. Bayer bo tudi v tej sezoni verjetno bil boj za drugo mesto z Borussio Dortmund, medtem ko bi bili v Bremnu veseli že šestega mesta in evropske lige. V prvih dveh krogih je Bayer dvakrat zmagal, Werder pa remiziral, nocoj pa je precej več možnosti, da se bo nadaljeval trend rezultatov Bayerja.

Košarka - Mednarodni - SP

Francija/+3,5/ - Srbija
1

Tako Srbi kot Francozi so v četrtfinalu presenetili z izjemno predstavo in se dokaj nenadejano prebili v igro za medalje. Težko je oceniti, kdo ima danes prednost in kako se bo tekma odvila, a če so Francozi izjemne Špance zadržali pri vsega 52 doseženih točkah, verjetno tudi Srbom ne bo ravno lahko dosegati košev, poleg tega pa bodo evropski prvaki po izločitvi domačinov zagotovo izjemno samozavestni, kar jim bo pomagalo tudi pri igri v napadu. Če bo rezultat nizek, bo verjetno tudi razlika v prid kogarkoli majhna, zato se zdi stava na tale handikep še najboljša rešitev.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

KAC - Olimpija
1

Prvi krog prvenstva je vedno neznanka glede forme in realnega dometa ekip, a bolj ali manj je jasno, da bo Olimpija tudi v tej sezoni nekje pri dnu lestvice, vedno ambiciozni Celovčani pa pogledujejo proti vrhu. V vrstah zmajev je letos zelo malo tujcev v primerjavi s prejšnjimi sezonami in več priložnosti bodo dobili slovenski hokejisti, kar je sicer dobro za naš hokej, če bodo na ta način konkurenčni najboljšim in precej bogatejšim avstrijskim klubom, pa je drugo vprašanje.