Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Srednjeameriški pokal

Honduras - Gvatemala
0

Honduras ima po mundialu na srednjeameriškem pokalu v skupini B polovični izkupiček, saj je  najprej premagal Belize nato pa moral priznati premoč Salvadorju. Izkupiček Gvatemale je bil nekoliko boljši. Moštvo je po dveh tekmah še neporaženo in ima v skupini 6 točk, a si napredovanja še ni zagotovilo. Bolje kaže Gvatemali, a Honduras se še zdaleč ne bo predal.

Nogomet - Mednarodni - Srednjeameriški pokal

Salvador - Belize
1

Belize je pred zadnjo tekmo in po dveh porazih že brez možnosti za preboj iz skupine. To ne velja za Salvador, ki zmago še kako potrebuje. Kakovost je na strani Salvadorcev, kar se je nenazadnje že pokazalo na preteklih medsebojnih srečanjih. Zadnja tri srečanja proti Belizeju so namreč dobili s 4:1, 5:2 in 1.0.

Nogomet - Brazilija - 1.liga

Vitoria - Internacional
0

Zaradi fanatičnih navijačev v Braziliji skorajda ni lahkega gostovanja. Tudi na lestvici tretjeuvrščenemu Internacionalu danes ne bo lahko, četudi mu bo nasproti stala ekipa z dna lestvice Vitoria. Slednja je v 19. krogih vpisala le tri zmage, od katerih sta bili dve, zanimivo, doseženi v gosteh. Glede na slabo formo gostov (šest tekem, ena zmaga), neodločen izid še zdaleč ni nemogoč.

Tenis - WTA - Hong Kong

Zheng Jie - Zhang K.L.
1

Igralki se med seboj še nista pomerili, kar pa za Žengovo še zdaleč ne bi smelo predstavljati ovire. Kitajka, sicer peta nosilka turnirja v Hong Kongu, je od svoje rojakinje za kar precej razredov boljša igralka. Nenazadnje to potrjuje tudi lestvica WTA, kjer je Žengova na 71. mestu Žangova pa šele na 316.