PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriški pokal

Lesoto-Gabon
2
Gostje so od Borussie (D) sprosili nastop glavnega zvezdnika Aubameyanga, ki bo na tekmi v Maseruju glavni adut. Lesoto je že proti Burkini Faso dokazal, da bo v tej skupini bolj ali manj le statist.

Nogomet - Mednarodni - Afriški pokal

Kongo-Sudan
1
V Brazzavillu se obeta praznik nogometa, saj so domači v prvem krogu presenetljivo odnesli tri točke iz Nigerije, sedaj pa imajo za nasprotnike na papirju enega izmed lažjih ekip celotnih kvalifikacij Sudan. Ta je na prvi tekmi doma gladko izgubil od JAR in mislim, da tule ne bodo nabirali le točk, ampak celo gole.

Košarka - Mednarodni - SP

Srbija/+4,5/-Brazilija
2
V predtekmovanju so Brazilci dvoboj s Srbi dobili za 8 točk, bo pa to povsem drugačna tekma, kjer bo morda kakšen zgrešen met več in precej večji poudarek na obrambi. Ker so Brazilci na vseh položajih zelo kakovostna zasedba in ker težko verjamem, da se bo Srbom spet tako odprlo, kot proti Grčiji, se mi zdijo kvote kar realne, sam pa predlagam stavo na Brazilce s hendikepom.

Košarka - Mednarodni - SP

Španija-Francija/82,5/
2 (=več)
Španci bodo sosede "rešetali" od prve minute in to z vseh položaj, ker so pač na vseh igralnih mestih toliko boljši. Po suvereni predstavi ZDA nad našimi, bodo sedaj še domačini morali izvesti zmago z jasnim sporočilom, da imajo tudi oni še kako resne ambicije za zlato medaljo. Pričekujem jih nekje med 85 in 100 točkami.

Tenis - WTA - Hong Kong

Zhu Lin-Cepelova J.
2
Kvalifikantka Zhu je že do sedaj lahko zadovoljna z rezultatom, saj bo dobila kar precej točk, potem ko je v 1. krogu izločila slabšo izmed sester Pliškova. Sedaj se bo morala spopasti z neugodno Jano Čepelovo, ki je predvčerajšnjim Scheepersovi oddala le tri igre in ima nasploh za seboj dostojno sezono.