Energetika je v gradbeništvu vse bolj pomembna in Rehau ponuja vrsto celovitih energetskih rešitev za vaš dom. Podjetje GVT izdeluje sisteme stavbnega pohištva, ki zagotavljajo boljšo kakovost bivanja, ob tem pa tudi maksimalne prihranke pri ogrevanju stanovanjskih in drugih objektov. Moderna gradnja postavlja vse višja merila učinkovite rabe energije, zato sledijo trendom pri doseganju večje ekonomičnosti, varovanju okolja, pa seveda tudi dizajnu in različnim arhitekturnim rešitvam. Gre za številne možnosti toplotne, zvočnozaščitne in estetske izvedbe stavbnega pohištva za vaš dom.

Geneo – maksimalno udobje, minimalno vzdrževanje!

Okna iz profilov sistema Geneo ne prepričajo samo s kakovostjo, ampak tudi z odličnimi lastnostmi, ki jih zahteva moderno gradbeništvo danes in jih bo zahtevalo tudi v prihodnje. Eden izmed številnih rezultatov šestdesetletnega razvoja v podjetju Rehau je surovina visoke tehnologije RAU-FIPRO, ki se uporablja pri proizvodnji profilov stavbnega pohištva Geneo. Strokovnjaki so izdelali izjemno kakovosten in varčen šestkomorni okenski profil, ki se ponaša z izredno stabilnostjo v jedru iz steklenih vlaken, odpornostjo proti okoljskim vplivom in zunanjo estetiko, kar zagotavlja zunanji PVC-plašč.

Sistem Geneo postavlja tudi nove mejnike pri varčevanju z energijo. Z okvirjem s srednje umeščenim mehkim tesnilom in termo modulom, vstavljenim tudi v krilo, dosega odlične toplotnoizolativne lastnosti, vse tja do 0,73 W/m2K. To pomeni, da je primeren tako za nizkoenergijske kakor tudi za pasivne stanovanjske objekte.

Odlična kakovost od izdelave do montaže

Nova zasnova treh tesnil v kombinaciji z okovjem ROTO in GU omogoča lahko in prijetno odpiranje ter zapiranje oken, kakor tudi že v osnovi optimalno protivlomno zaščito, okovje pa tudi natančno nastavitev krila. V celoti ojačena konstrukcija profila (steklena vlakna RAU-FIPRO) tudi ne zahteva dodatnih jeklenih ojačitev pri klasičnih dimenzijah oken, s čimer so dosežene boljše topolotnoizolativne vrednosti. Enkratna stabilnost omogoča vitek videz profilov in večje steklene površine za optimalno izrabo sončne energije ter moderno arhitekturo.

Sistem okenskih profilov Geneo je ta hip najboljši in verjamemo da bo s svojimi prednostmi prepričal tudi vas.

Okna Geneo – odločitev, ki se obrestuje!

GVT, d. o. o., tel. 080 20 33, www.gvt.si