Izdelan je iz kvalitetnih sestavnih delov, na čelu s hitro odzivnim toplotnim prenosnikom iz litine silicij-aluminij, ki omogoča odličen prenos toplote. Moduliran gorilnik deluje v razponu od 24- do 100-odstotne moči kotla. Obenem kondenzacijska tehnologija z izkoriščanjem toplote vodne pare zagotavlja najvišje izkoristke delovanja kotla (do 109 %), zaradi česar so prihranki veliki, emisije pa nizke.

Najbolj kompakten kotel na trgu je požel veliko uspeha tudi drugod v Evropski uniji, predvsem v Angliji, Franciji in na Nizozemskem. S sodobnim dizajnom v mini formatu (višina 56, širina 37, globina 36 cm ter teža 25 kg), sovpada v vsak prostor v domu in je izjemno primeren za prenovo kotlovnice. Poleg vseh konkurenčnih prednosti nas navdušuje še z izredno privlačno ceno. Prav gotovo je Naneo kotel z nepresegljivim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Kotlu Naneo je moč prigraditi 80- ali 130-litrski grelnik, zato je topla sanitarna voda vedno na voljo. Grelnik je proti rjavenju zaščiten z magnezijevo anodo, notranja emajlirana plast pa vsebuje veliko kremena, kar zagotavlja najboljšo kakovost vode.

Na voljo je tudi Naneo, ki poleg ogrevanja lahko pripravi toplo sanitarno vodo s pretočnim grelnikom iz nerjavnega jekla, ki ima veliko izmenjevalno površino. Moč grelnika pri modelu EMC –M 24/28 MI zagotavlja stalen pretok 14 l/min pri ΔT > 30K, zato je topla voda pripravljena vedno, ko odpremo pipo.

Več informacij o ogrevalnih sistemih De Dietrich pridobite na www.veto.si, na e-naslovu info@veto.si ali po telefonu 040 744 436 oziroma 01 580 91 00.