PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Črna Gora-Moldavija/2.G/
2 (=ne)
Glede na to, da so Moldavci v Podgorico pripotovali le z enim pravim napadalcem, si predstavljam, da bodo pred svoj gol postavili "avtobus". Prebijanje obrambe domačih bi se lahko olajšalo v primeru gola, ki pa ga bodo pogumni sokoli najbrž dosegli šele v drugem delu. Vse skupaj mi diši po skrajno nezanimivi tekmi z golom ali največ dvema. Morda je še najbolj varna opcija stava na to, da gostje ne zadanejo.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Estonija-Slovenija /dvostranska stava/
2
Dočakali smo začetek kvalifikacij, v katerih si marsikateri Slovence veliko obeta. Ne samo zato, ker na prvenstvo vodita avtomatsko prvi dve mesti, temveč tudi zavoljo dejstva, d aimamo zares nadarjeno generacijo + izjemnega stratega. Na prvi tekmi bo poraz veliko razočaranje, bo pa Katanec verjetno zaigral nekoliko previdno, vsaj na začetku. Malo golov in remi oziroma zmaga naših.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Švica-Anglija
0
Še eno leto nazaj bi videl na Švici pri taki kvoti veliko vrednost, vendar bodo naši (verjetno) največji tekmeci v skupini na uvodu morali zaigrati brez kreatorja na sredini, Tranquilla Barnette, manjkal pa bo tudi napadalec Derdiyok, medtem ko se je vratar Benaglio poslovil od dresa z državnim grbom. V enem izmed derbijev prvega kroga pričakujem izenačen dvoboj in tudi temu primeren rezultat.

Tenis - ATP - New York

Nishikori Kei-Čilič M./3:1/
Z
Nišikori ima edinstveno priložnost, da kot prvi Azijec osvoji turnir za Grand Slam. Menim, da bo Japoncu to uspelo, saj je ta dva tedna pokazal izjemno konsistentnost, ko na tekmo skoraj ne naredi več kot 20 nevsiljenih napak, za Čilića pa težko verjamem, da lahko ponovi predstavo iz polfinala. Še sam je dejalm, da je odigral tekmo kariere. V medsebojnih dvobojih Kei vodi 6-2.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Arizona-San Diego/+2,5/
2
Chargersi se mi zdijo nekoliko podcenjeni. Rivers se mi zdi nekoliko boljši podajalec od Palmerja, pa tudi sice rje v celoti gledano napad San Diega nekoliko bolj "prebojen". Letos Chargerse pričakujem v končnici, Cardsov pa niti blizu...