PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Nemčija-Škotska/+1/
1
Svetovni prvaki po zaušnici v Düsseldorfu gotovo ne bodo želeli razočarati svojih navijačev. Le kako bi sploh jih s tako zasedbo, od katere se je po zmagi v Braziliji poslovila trojica, so pa tukaj novi obrazi, ki so pripravljeni na dokazovanje. Nemčija danes verjetno ne bo imela težav z doseganjem zadetkov, dobili pa več kot enega ne bodo. Recimo 4:0 za elf.

Košarka - Mednarodni - SP

Turčija-Avstralija
1
Postavitev kvot me (zopet) močno presneča! Turki imajo predvsem na položaju 1 in 2 po moji oceni precej boljšo zasedbo in bodo iz zunanjih položajev rešetali "kenguruje". Tem se utegne kalkuliranje maščevati, saj bi v primeru drugega mesta naleteli na (vsaj v osmini finala) precej lažji "match up" Nove Zelandije. Kakorkoli že...Turki v skupinskem delu niso navdušili nikogar, so pa precej boljša turnirska ekipa kot njihovi današnji nasprotniki. Ko bo treba zadeti, bodo tisti odločilni met dali.

Tenis - WTA - New York

Williams S.-Wozniacki C./+1,5/
1
Diva gre po tretji zaporedni naslov v Flushing Meadowsu. Ns azdnjih tekmah me je prepričala, potem ko je brez težav dobivala večino iger na svoj servis, returnirala pa nasprotnicam globoko v polje blizu osnovne črte. Ima izkušnje, je tudi spodobno kondicijsko pripravljena, proti Wozniackijevi pa je doslej v devetih medsebojnih obračunih le enkrat izgubila.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Atlanta/+2,5/-New Orleans
2
Že kar na začetku sezone divizijski obračun Falconsov in Saintsov bo po napovedih ameriških analitikov pripadel slednjim, ki imajo zanesljivejšega podajalca, najboljšega "tight enda" lige z novo bogato pogodbo in pa tudi (po mnenju mnogih) najbolj obetavnega novinca sezone, lovilca Cooksa. Mladega wide recieverja naj bi že danes Brees skušal čim večkrat poiskati in mu tako omogočiti izjemen start v krstno sezono. Bo pa še vedno večina dela na plečih izkušenejših Grahama, Stillsa, Colstona in tekača Ingrama.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Kansas City-Tennessee/+4,5/
1
Projekcije pred sezono Chiefsom napovedujejo boj za končnico, Titanse pa skoraj vsi vidijo prikovane na dno svoje divizije skupaj z Jaguarsi. Dejstvo je, da v Nashvillu pač nimajo konkurenčnega podajalca (Locker to pač ni), obramba ni nič posebnega, tako da je vse odvisno od dobrega dneva lovilcev, zlasti Wrighta in Washingtona. Nekaj upanja je v Tennessee prinesel novinec Sankey, ampak dvomim, da je ta ekipa zrela za končnico. Aja pa še to - Arrowhead stadion je eno izmed težjih gostovanj. Reidovi fantje bodo sezono otvorili z zmago, vi pa ste srečnež, če imate v svoji fantasy ekipi tekača Jamaala Charlesa, kajti danes bo njegov dan.