PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Japonska-Urugvaj
2
Že res, da Urugvajci ne bodo mogli računati na kaznovanega Luisa Suareza, a to še zdaleč ne pomeni, da so danes brez možnosti za zmago. Ravno nasprotno, Japonci na svetovnem prvenstvu v Braziliji za razliko od njihovega današnjega nasprotnika niso blesteli, povrhu pa jih bo po odhodu Alberta Zaccheronija vodil novi selektor.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Brazilija - Kolumbija
0,2
Braziliji po svetovnem prvenstvu začenja novo zgodbo. Na klop je namesto Luiza Felipeja Scolarija sedel Carlos Dunga, moštvo pa se od tistega z mundiala precej razlikuje. Pri izvrstnih Kolumbijcih tako korenitih sprememb ne bo. Moštvo je doboro uigrano, na pomoč pa jim bo lahko znova priskočil Radamel Falcao. Gostje imajo zelo dobre možnosti, da tekmeca nocoj presenetijo.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije U 21

21Litva-21Anglija
2
Angleži prav velikih težav, četudi igrajo v gosteh, ne bi smeli imeti. Otočani se lahko pohvalijo z izvrstnim izkupičkom, saj poraza že lep čas ne poznajo. Pri Litvi je seveda bistveno drugače. Moštvo se tekme verjetno kar nekoliko boji, saj so jimAngleži na zadnji medsebojni tekmi zabili kar pet golov.

Tenis - WTA - New York

Peng S.-Wozniacki C.
2
Tekmici se med seboj dobro poznata, saj sta se dosedaj srečali že šestkrat. S 5:1 v zmagah je uspešnejša Wozniackijeva, ki tudi tokrat velja za favoritinjo. Danka se proti Kitajki ne bi smela pretirano namučiti, saj je bistveno kakovostnejša igralka. To potrjuje tudi lestvica WTA, na kateri je Wozniackijeva uvrščena skoraj trideset mest višje.