Vergara na epizodo nanizanke Moderna družina zasluži 250.000 evrov, poleg tega pa je bila obraz za številne pijače, kozmetiko, oblačila in še kaj. Prav tako je soustanoviteljica podjetja Latin World Entertainment, ki se ukvarja z menedžmentom in iskanjem talentov.

Tako kot lani se je tudi letos na drugo mesto uvrstila z emmyjem nagrajena Marishka Hargitay, ki se v nanizanki Zakon in red: enota za posebne primere bori proti spolnim napadalcem. Lani je zaslužila okoli 10 milijonov evrov. Na tretje mesto je Forbes uvrstil zvezdnico Velikih pokovcev, 28-letno Kaley Cuoco-Sweeting, ki je zaslužila 8,5 milijona evrov.

Do desetega mesta so se razvrstile še Julianna Margulies (Dobra žena), Ellen Pompeo (Talenti v belem), Cobie Smulders (Kako sem spoznal vajino mamo), Mindy Kaling (The Mindy Project) in Lena Dunham (Girls).

Deseterica je v zadnjem letu skupno zaslužila nekaj več kot 107 milijonov evrov, deset najbolje plačanih moških televizijskih igralcev pa je skupno zaslužilo 164 milijonov evrov.