Hladilna torba The Coolest Cooler je izdelek Američana Ryana Grepperja, ki je bil naveličan, da mora na piknik ali kampiranje nositi toliko različnih reči, če ne želi izbirati med udobjem doma in lepoto narave. Zbral je seznam najbolj ključnih potrebščin, ki bi jih hladilna torba njegovih sanj potrebovala, in s svojim drugim projektom na Kickstarterju poskusil preveriti, koliko ljudi se z njegovo vizijo idealnega piknika strinja. Izkazalo se je, da je takšnih skoraj 63 tisoč, za uresničitev The Coolest Coolerja pa so bili pripravljeni skupaj odšteti kar 13.285.226 dolarjev. Grepper je za izvedbo projekta prosil zgolj za 50 tisoč dolarjev.

Med dodatki običajni hladilni torbi, ki so Grepperju uresničili veliki met, so vgrajen mešalnik za cocktaile, vodoodporni zvočniki, ki prek Bluetooth povezave predvajajo glasbo s pametnega telefona ali druge povezane naprave, vodoodporni USB polnilec, če se vam zaradi predvajanja glasbe izprazni telefon, LED luči, ki tudi ponoči omogočajo preprosto iskanje po hladilni torbi, priročno vgrajen prostor za pribor in osnovno posodo, za povrh pa po zaslugi koles, raztegljive ročke in elastike za pritrjevanje lahko deluje tudi kot voziček za prevažanje ostalih za piknik potrebnih potrebščin. Pozabil pa ni niti na vgrajen odpirač za steklenice.

Dizajn sicer še ni povsem dokončen, prav tako pa mora Grepper najti proizvajalca, a z zbranimi sredstvi to ne bi smel biti prevelik problem. Podporniki, ki so prispevali 165 dolarjev pa se lahko nadejajo svoje sanjske hladilne torbe okoli februarja 2015.