PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - New York

Goffin D.-Sousa J.
1
Še naprej spremljam "vročega" Belgijca, ki je v zadnjih 25 dvobojih le enkrat izgubil, predvčerajšnjim pa pošolal rojaka Deseina in dokazal, da bo tudi tule v Flushingu nadvse nevaren tudi najboljšim. Sousa se je potrudil zmagati proti Dancevicu, za to potreboval kar 5 nizov, sedaj pa pa ga bržčas čaka previsoka ovira. Goffin v 3 ali 4 nizih.

Tenis - ATP - New York

Tomic B./+1,5/-Ferrer D.
1
Ferrer je v prvem krogu spet kazal svoje temne plati in Džumhurju skoraj dovolil vrnitev v igro za zmago. S svojo  igro ima zlasti proti zelo agresivno naravnanim igralcem vedno težave, v letošnji formi pa je danes zrel za izpad. Mislim, da ga bo Tomić postavil na resno preizkušnjo. Za take kvote je tole enostavno "must bet".

Tenis - ATP - New York

Wawrinka S.-Kavčič B./+1,5/
2
Blaž je v New York prišel pripravljen tako dobro, da še sam komaj dojema, kaj se mu dogaja. Ta teden sploh še ni oddal niza, Ljubljančana preveva neizmerna mirnost tudi v kočljivih trenutkih, vse to je posledica kombinacije nora fizična pripravljenost - konsistentni natančni udarci. Za Wawrinko je do zdaj verjetno že vsem postalo jasno, da bo težko osvojil še kakšen Slam, tudi predvčerajšnjim proti Bellucciju ni bil tako zelo suveren in vsaj jaz osebno mislim, da tole ne bo "one traffic match". Napovedujem, da bo Kavčič Švicarja prisilil v igranje petih nizov, po maratonu pa bo napredoval "Stane".

Tenis - ATP - New York dvojice

Cabal/Farah-Fyrsten/Matkows
1
Ne razumem, zakaj ta par poravnati na iste kvote, ko pa je za Kolumbijcema že do sedaj fantastična sezona, v kateri sta nanizala kar nekaj finalnih uvrstitev, med drugim pa osvojila dva ATP turnirja - zadnjega prav minuli teden v Severni Karolini. Poljaka sta v trendu, ki gre navzdol, je pa spodbuden njun nastop v prvem krogu, zato so ju stavnice tule verjetno tudi poravnale.

Tenis - WTA - New York

Errani S.-Williams V.
2
In še zadnja stava, ki je posledica performansa obeh igralk, odkar je turneja zavila na ameriški decoturf ter dejstva, da je Venus dobila vse tri pretekle medsebojne dvoboje...brez, da bi Italijanki oddala niz.