Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija – 1.liga

Barcelona - Elche
1
Barcelona se že v začetku sezone sooča s poškodbami svojih igralcev, zato ne bo mogla računati na kar nekaj letošnjih okrepitev, med drugim pa zaradi poškodbe najverjetneje v postavi ne bo niti Neymarja. Vseeno je kakovost katalonske zasedbe, ki povrhu igra še doma, neizmerno višja od tiste, s katero razpolaga Elche.

Nogomet - Italija - Pokal

Udinese - Ternana
0
Videmčani v pripravljalnem obdobju ne igrajo najbolje, saj so na zadnjih petih tekmah vpisali štiri remije in poraz. In četudi se bodo danes pomerili proti drugoligašu, jim utegne slednji povzročiti kar nekaj preglavic, še posebej če upoštevamo, da je Ternana dobila zadnja štiri srečanja.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Lokomotiva ZG - Rijeka
2
Rečani še naprej presenečajo, saj so v četrtek ostali neporaženi že na svoji petnajsti zaporedni tekmi. Moštvo igra izvrstno, trenerja Matjaža Keka pa lahko najbolj veseli odlična forma napadalca Andreja Kramarića. Lokomotiva, ki je v prvenstvu izgubila zadnje štiri tekme, se bo danes težko kosala s še neporaženimi gosi.

Nogomet - Poljska - 1. liga

Legia - Korona Kielce
1
Legia je prvenstvo začela vzpodbudno in se po petih odigranih krogih pričakovano nahaja pri vrhu. V primeru današnje zmage se bo povzpela na drugo mesto in z le točko zaostanka za vodilnim Gornikom. Nogometaši Legie se danes ne bi smeli namučiti, saj jim bo nasproti stala zadnjeuvrščena ekipa, ki na prvo prvenstveno zmago še vedno čaka.