PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Everton-Arsenal
0,2
Za mnoge je tole obračun kroga v Premiershipu. Everton je ohranil zasedbo, ki pred sezono upravičeno pogleduje proti vrhu, bodo pa danes pogrešali pomembnega vezista Barkleya, medtem ko bo za Arsenal zaigral Özil. Topničarji so v lanski sezoni v gosteh "sijali", kar si Wenger s to zvezdniško zasedbo obeta tudi letos. Bolj se nagibam k zmagi gostov, svetujem pa tudi stavo na veliko golov.

Nogomet - Anglija - Championship

Brighton-Bolton
1
Domači imajo ambiciozne cilje preboja med elito, kar bodo skušali doseči z mladim strokovnim štabom, ki mu poveljuje Finec Sami Hyypiä. Prejšnji teden so v gosteh dosegli prvo letošnjo zmago pri Leedsu, sedaj pa imajo lepe možnosti, da razveselijo še domače gledalce in poglobijo krizo Boltona. Gostje so namreč sezono začeli obupno ter na treh tekmah vknjižili vsega točko.

Rokomet - Nemčija - Bundesliga

Hannover-Melsungen
2
Če ste tole kvoto dobili še po 1.95, potem to pomeni, da ste "jutranja ptica", kajti vse od včerajšnjega dne dalje je koeficient na goste strmo padal in večina spletnih stavnic tekmecev že kar lep čas nima poravnanih. Razlog za to se verjetno skriva v dejstvu, da je Melsunger lani obe medsebojni tekmi dobil, med sezonama pa je k njim prišla še velika okrepitev za zunanje položaje - Momir Rnić (prej FA Göppingen).

Rugby - Mednarodni - The Rugby championship

Nova Zelandija-Avstralija/+11/
2
Spletne strani, ki se ukvarjajo s tem športom, so v en glas napovedale slavje domačih, saj na tem prizorišču "All blacks" že polni dve dekadi niso oddali zmage, toda tekma bi utegnila biti zelo tesna... Ne pozabimo, tekma v Sydneyu se je pred enim tednom končala s poravnanih 12-12!

Tenis - ATP - Winston Salem

Rosol - Janowicz
1
Ko to pišem, kvot sicer še ni na voljo, a nič ne de. Čeh je v prednosti že zaradi dejstva, da je imel več časa za počitek, Janowicz pa je svoj dvoboj končal šele nekaj čez 21. uro zvečer, poleg tega, da mu je Querrey "šenkal" finale (kar dvakrat). Rosol bo igral svoj četrti finale, Janowicz drugega. Prvi je mentalno bolje pripravljen, poleg tega pa močnejši z osnovne črte in boljši v držanju svojega lastnega servisa. Menim, da bo tegale dvoboja konec že po dveh nizih. Poljak bo moral še malo dozoreti.