PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Slovan Bratislava-BATE Borisov /dvostranska stava/
1
Oboji so imeli kar precej sreče z žrebom in se verjetno že vidijo v elitnem klubskem tekmovanju, vendar pa bo najprej potrebno še kaj postoriti. Slovan je silovito krenil v novo sezono, predvsem ta ekipa premore dobro obrambo, v napadu pa so tudi dobro "popolnjeni" z veteranom Vittkom in kapetanom Žofčakom. Na prvi tekmi bodo morali iztržiti zmago, če želijo na povratni še računati na uspeh.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maribor-Celtic
1,0
Po prikazanem v dosedanjem delu izločilnih bojev, se lahko Škoti te tekme vsekakor bojijo bolj, kot pa vijoličasti. Proti Legii so bili povsem nebogljeni in to celo na obeh srečanjih, zato prav veliko mero optimizma v štajersko prestolnico niso mogli prinesti. Naši prvaki bodo na tekmi dali vse od sebe in prepričan sem, da (če ne bo imel Jasmin Handanović spet "svojih minut") jim bo pred gostovanjem na Otoku uspelo ohraniti še kako živ rezultat za napredovanje.

Košarka - Mednarodni - Kvalifikacije za EP (m)

Češka-Gruzija
1
Tole bi morala biti dokaj varna stava, glede na to, da pri Gruzijcih manjka cel kup nosilcev, medtem ko bo pri domačih odsoten zgolj Vesely. V boju za napredovanje bi Čehi nekako morali prevladati, Gruzijci pa se bodo nato za drugo mesto v skupini pomerili z Madžarsko.

Tenis - ATP - New York kvalifikacije

Carballes Baena R.-Williams R.
2
Špancu so dovolj dober ranking za kvalifikacije prinesli solidni rezultati na peščenih challenger turnirjih v Evropi, vendar mu dejstvo, da je vse do zadnjega ostal na Stari celini, tule ne bo kaj prida pomagalo. Imel je nesrečo z žrebom in v prvem krogu naletel na domačina, ki se že več kot en mesec pripravlja v ZDA, poleg tega pa je v Aptosu prikazal dobro formo in se uvrstile celo do polfinala. Omeniti velja še to, da gre v primeru Williamsa za nekdanjega četrtfinalista US Opena med mladinci.

Tenis - WTA - New York kvalifikacije

Eguchi M.-Lim A.
1
Misa Eguchi je eno izmed mini odkritij letošnje sezone WTA turneje. Japonka je nazadnje v Bakuju prek kvalifikacij odšla vse do četrtfinala in tam namučila še Bojano Jovanovski ter se tako na zadnji vrhunec sezone podaja polna optimizma. S svojo današnjo nasprotnico se je letos pomerila že v Wimbledonu in jo premagala 6.3, 6-2 sicer pa je Japonki trda podlaga vsekakor bolj pisana na kožo.