Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Barcelona - Club Leon
1

Tekma utegne biti še kako zanimiva že zaradi dejstva, da utegne v dresu Barcelone debitirati Luis Suarez, ki mu je Mednarodno športno razsodišče (Cas) po kazni, ki jo je prejel na SP v Braziliji, dovolilo trenirati s klubom in nastopati na prijateljskih tekmah. Tudi v primeru nenastopa kontroverznega nogometaša Barcelona na tekmi velja za velikega favorita.

Nogomet - Anglija - Premier

Burnley - Chelsea
2

V prvem krogu je od velikanov nepričakovano izgubil zgolj Manchester United, ki je pred domačimi gledalci moral priznati premoč Swanseaju. Za zmago so se morali pošteno potruditi tudi nekateri drugi favoriti za naslov prvaka, kar je še en dokaz, da bo angleško prvenstvo letos zelo zanimivo. Za Chelsea, ki poleg Manchester Cityja velja za največjega favorita za osvojitev državnega naslova, je to jasen znak, da tekem proti manjšim klubom ne gre jemati zlahka.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Dinamo Dresden - Schalke
0
Pri Schalkeju s prikazanim na zadnjih tekmah ne morejo biti zadovoljni, saj so izgubili zadnje tri od štirih srečanj. V Dresdnu gostom zagotovo ne bo lahko, še zlasti če vemo, da Dinamo poraza ni vpisal že pet tekem. Glede na trenutno formo obeh ekip se remi sploh ne zdi tako zelo neverjeten, četudi je Dinamo zgolj tretjeligaš.

Nogomet - Rusija - 1.liga

Kuban Krasnodar - Amkar Perm
1
Pri Kubanu po dveh remijih in zmagi v četrtem krogu zagotovo pričakujejo nove tri točke. Nenazadnje bi bilo čudno, če jih ne bi, saj jim bo nasproti stal zaenkrat neprepričljivi Amkar iz Perma. Gostje, na lestvici zasedajo skromno 14. mesto, so še vedno brez zmage in veliko bolj verjetno je, da jo bodo dočakali pred domačimi gledalci kot pa v gosteh pri neugodnemu Kubanu, proti kateremu so na zadnjih dveh tekmah vpisali dva prepričljiva poraza.

Tenis - ATP - Winston Salem

Odesnik W. - Rola B.
2

Igralca se bosta pomerila prvič, zato presenečenja ne gre izključiti. Vseeno za favorita danes velja Blaž Rola, ki je na lestvici ATP skoraj 100 mest bolje uvrščen kot njegov ameriški tekmec Wayne Odesik.