PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool-Southampton
1
Po "kiksu" Uniteda in velikih težavah Arsenala, ima Pool idealno priložnost za popoln štart v novo sezone Premiershipa. Osebno sem mnenja, da se odhod "grizljača" Suareza rdečim ne bo poznal. Rodgers ima mlado in nadarjeno ekipo, ki bo vsekakor v igri za naslov, kar so potrdile tudi prijateljske tekme. Predvsem na tekmi proti Dortmundu so pokazali pravo nogometno lekcijo.

Nogomet - Anglija - Premier

Newcastle-Manch City/2,5/
2
Tekme Citya so bile lani sinonim za veliko golov in s tako močnim napadom, kot ga je ohranil Pellegrini, bo najbrž podobno tudi letos. Danes jih čaka neugodni Newcastle, ki doma tudi ne igra prav zaprto, zato mi kvota 1.65 za "over" predstavlja lepo vrednost

Nogomet - Nemčija - Pokal

Carl Zeiss Jena-Aue
1,0
Nemški pokal je izmed vseh petih najmočnejših lig v Evropi znan po tem, da se tam zgodi še najmanj presenečenj, toda v tem primeru bo domačin imel zelo lepe možnosti. Jena je le en rang nižje od gostov, ki so sezono začeli zelo slabo, zlasti je trenerja zabolel zadnji poraz doma proti Bochumu, ko so v mrežo dobili kar pet golov. Fokus bo letos najverjetneje kar na prvenstvu, sicer pa je stadion Ernst Abbe v Jeni (danes bo gotovo razprodan) relativno težko osvojljiva trdnjava. Kvota pada!

Košarka - Mednarodni - Kvalifikacije za EP (m)

Bolgarija-Izrael
2
Bolgari so se izkazali za najšibkejši člen skupine, potem ko so jih doma premagali celo izozemci. Izrael bo tule skušal popraviti spodrsljaj iz prvega igralnega dne, ko so doma po hudem boju izgubili s Črno goro.

Motociklizem - Mednarodni - VN Češke/MotoGP

Lorenzo J.-Rossi V.
1
Doktor je na 4. treningu sicer dosegel najhitrejši čas, a se ob padcu poškodoval. Ima otečen prst in bo imel tako na dirki danes oteženo zaviranje, vsaj v zaključni fazi dirke. Lorenzo se počasi prebuja in ga bomo v nadaljevanju sezone redno videvali na odru za zmagovalce.