PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Cincinnati

Benneteau J.-Janowicz J.
2
Morda bo Poljakov čas prišel ob koncu sezone. Tukaj je presenetljivo izločil Dimitrova, spet je imel prepoznaven močan in natančen servis, v medsebojnih obračunih z Benneteaujem pa tako ali tako še ne pozna poraza.

Tenis - ATP - Cincinnati

Murray A.-Isner J.
1
Zdi se mi, da bo Andy pravo formo ujel ravno sedaj, tik pred US Openom ter da bo v Flushingu med ožjimi favoriti za zmago. Isner se je lani tu resda prebil do finala, vendar pa trenutno njegova forma ni na tako zavidljivi ravni. Glede na to, da ima nocoj nasproti enega najboljših returnerjev, ki je proti njemu dosedaj vknjižil tri relativno gladke zmage, se bolj nagibam k Škotu.

Tenis - ATP - Cincinnati

Youzhny M.-Ferrer D.
1
Ferrer je za moje pojme najbolj precenjen igralec na Touru in prav zanima me, koliko časa bo še vztrajal med elitno deseterico. Tule se je v prvem krogu namučil s Kohlschreiberjem, medtem ko ima Južni velik skalp Tsongaja, nato pa še zmago proti Seppiju. V medsebojnih dvobojih vodi Rus s 5 proti 3.

Tenis - WTA - Cincinnati

Safarova L./+1,5/-Halep S.
2
Ker je po turnirju v zvezni državi Ohio potem za pripravo na US Open na voljo še en teden, tu tenisačice igrajo še zelo motivirane in o kakšnem "tankiranju" ne moremo govoriti. Simona Halep je v tej sezoni potrdila, da je "real deal" in če ne bo težav s kakšno poškodbo, jo tudi v New Yorku vidim med kandidatkami za naslov. Tule je v prvem krogu počivala, nato pa rutinirano odpravila neugodno Flipkensovo. Šafarovo je na zadnjih dveh obračunih premagala, tokrat bi moralo iti še bolj gladko, saj se mi igra Romunke zdi bolj primerna za beton.

Atletika - Zurich - EP/Skok palica (Ž)

Ryzih L.-Hingst C.
1
V obračunu dveh Nemk, bi morala po vsej logiki slaviti mlajša Lisa Ryzih, ki je v tej sezoni zmogla preskočiti že 4,71 metra, medtem ko ima njena 8 let starejša rojakinja letošnji "PB" pri le štirih metrih in pol. V duelu sta le zato, ker je Hingstova v kvalifikacijah pridno preskakovala vse višine, vse do 4,45 metra, ko je bilo to dovolj za finale. Danes bo zelo težko na stopničkah, Ryzihovo pa bi tam morda celo lahko videli. Odvisno od tega, kakšen dan bosta imeli Grkinji.