Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropski Superpokal

Real (M) - Sevilla
1
Medtem ko se je Real med drugim okrepil z izjemnima Tonijem Kroosom in Jamesom Rodriguezom, je Sevilla poleti ostala brez svojega prvega zvezdnika Ivana Rakitića. Zmagovalec evropske lige bo danesv Cardiffu v izrazito podrejeni vlogi, zlasti če sta Cristiano Ronaldo in Gareth Bale že ujela dobro formo. Seveda pa ne gre pozabiti niti na vselej nevarnega Karima Benzemaja v konici napada in Luko Modrića na sredini.

Nogomet - Rusija – 1.liga

Torpedo Moskva - Amkar Perm
0
Moštvi sta prvenstvo začeli slabo, saj sta po dveh odigranih krogih vpisali prav toliko porazov. Prve točke bosta tako lovili danes. Glede na to, da so bili medsebojni dvoboji med njima v zadnjem času vselej izenačeni, ne bi bilo presenetljivo, če se bosta ekipi razšli brez zmagovalca.

Tenis - ATP – Cincinnati

Tsonga J.W. - Youzhny M.
1

Tsonga je lahko s svojo formo v zadnjem času izjemno zadovoljen. Nenazadnje je osvojil masters v Torontu, na katerem je med drugim izločil Novaka Đokovića, Andyja Murrayja in Rogerja Federerja. Vseeno pa mu proti Južniju ne bi smelo biti prav lahko, vsaj če upoštevamo njune dosedanje medsebojne dvoboje. Trenutni izid v zmagah je namreč 3:3.

Tenis - ATP - Cincinnati

Rola B. - Benneteau J.
2

Igralca se bosta med seboj pomerila prvič, vloga favorita pa bo pripadla Julienu Benneteauju. Četudi je Blaž Rola naš najbolje postavljeni Slovenec, bo zmaga proti Francozu zagotovo veliko presenečenje, saj je Benneteau na lestvici ATP uvrščen kar 50 mest višje.