Tako kot njihovi predhodniki, so tudi novi copati Energy Boost po celotnem podplatu opremljeni z revolucionarno tehnologijo blaženja BOOST™, ki shranjuje vloženo energijo in tako omogoča njen maksimalen povratek. To pomeni, da več energije, kot je tekač vloži, več je dobi tudi povrnjene. Poleg tega tisoč majhnih energetskih kapsul, iz katerih je sestavljena BOOST™ pena, ohranja mehko oblazinjenje copata sezono za sezono. Zgornji del tekaškega copata je opremljen z raztegljivim in elegantnim mrežastim materialom, ki med tekom nudi izboljšano prileganje in večje udobje. Hkrati pa material omogoča tudi dodatno zračenje in poskrbi, da stopalo med tekom ostane suho. Novi copati so tako primerni za tek v vseh pogojih, saj BOOST™ pena svoje značilnosti ohranja pri žgoči vročini ali silovitem mrazu, medtem ko se standardni EVA material pri različnih temperaturah razširi in strdi. Copati so opremljeni tudi s prožnim sistemom TORSION®, ki se prilagodi katerikoli površini in zagotavlja stabilnost pri vsakem koraku.

»Energy Boost copati tekačem dovolijo, da se ti osredotočijo na pot pred seboj, saj jim omogočajo izredno udoben in energičen tek vsakokrat, ko si zavežejo vezalke,« pravi Adrian Leek, podpredsednik adidasa Running in dodaja, da »odzivna BOOST™ tehnologija odpravlja nezaželene dejavnike in tekačem omogoča popolno samozavest.«

Copati iz nove kolekcije so na voljo v več odtenkih, najbolj pa izstopata dva, in sicer v opazni rožnati barvi in v energični rdeči različici.

Video, ki predstavlja nove copate Energy Boost za ženske, si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v>yfRyI65faeE.

Za dodatne informacije obiščite spletno adidas.com/running in facebook stran www.facebook.com/adidasrunning ali pa se pridružite pogovoru na twitterju @adidasrunning.