PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Reims/+1/-PSG
2
Francosko prvenstvo se začenja v zgodovinskem mestu Reims, kjer gostuje PSG, aktualni prvak. Že tako zvezdniško ekipo iz prestolnice je poleti okrepil še David Luiz in mislim, da bo proti PSG-ju letos še težje osvojiti točko, kaj šele zmagati. Reims je eden izmed kandidatov za izpad.

Nogomet - Avstrija - 2.liga

Austria Lust.-Hartberg
1
Austria Lustenau ima v drugi avstrijski ligi enega izmed bogatejših proračunov in s tem seveda ambicije po uvrstitvi v Bundesligo, a so sezono začeli povprečno. Danes upravičeno pričakujejo prvo domačo zmago, kajti pod noge jim prihaja Hartberg. Ekipa, ki je zabeležila tri visoke poraze in remi brez golov, v tej sezoni pa sploh še ni dosegla zadetka (0:10).

Tenis - ATP - Toronto

Tsonga J.W./+1,5/-Murray A.
1
Murray v medsebojnih obračunih proti Willyu vodi kar z 9-2, toda predstava Francoza v tem tednu me je prepričala, da nekaj ficka dam na njegov osvojen niz. Tsonga servira zares neverjetno in kadar začetni udarec zadane v prvo, to praktično že pomeni točko. Proti Noletu mu je uspevalo VSE, kar je tudi velika spodbuda za naprej.

Tenis - ATP - Toronto dvojice

Čilič/Gonzalez-Gasquet/Tsonga
1
Stava bazira na dveh dejstvih. Prvo je to, da sta Čilić in Gonzalez z izjemno suvereno igro odpravila prva favorita za naslov, dvojčka Bryan...drugi pa se skriva v poškodbi Gasqueta, ki je za tale obračun močno vprašljiv, saj si je natrgal trebušno vez.

Tenis - Challenger - San Marino

Veič A.-Troicki V.
2
Mislim, da je tole še kar varna opcija za kakšen listič. Troicki si utira pot nazaj med najboljše, za kar pa bo potreboval tudi kakšno turnirsko zmago na challengerjih, sicer mu bodo na ATP ravni organizatorji težko podarili kakšno vabilo.