Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo ZG - Aalborg
1

Dinamo tekmo proti Aalborgu pričakuje z veliko mero optimizma. Prvo srečanje v gosteh so dobili z 1:0, povrhu pa so pretekli konec tedna v prvenstvu s kar 5:0 odpravili Zadar. Hrvaški prvak je v izvrstni formi, kar dokazuje tudi niz šestih zaporednih zmag, razveseljiva pa je tudi dobra forma njihovih najboljših igralcev. Aalborg bo v Zagrebu tako pred sila zahtevno nalogo.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Celtic - Legia
0

Celtic ga je na prvi tekmi pošteno polomil in vpisal visok poraz 1:4. Možnosti škotskega prvaka, ki iz leta v leto izgublja na kvaliteti, za napredovanje se tako zdijo skoraj pičle. Težko je namreč verjeti, da jim bo uspelo nadoknaditi visok zaostane, četudi lahko tokrat računajo na izjemno podporo s tribun.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Zenit - AEL Limassol
1
Ciprčani so na prvi tekmi pripravili manjše presenečenje in Zenit pred domačimi gledalci premagali z 1:0. Morda je za to kriv tudi podcenjujoč odnos Rusov, a dejstvo je, da so ciprski klubi že večkrat dokazali, da znajo igrati izvrsten nogomet. Kljub temu bi nocoj morala priti do izraza individualna kakovost Zenitovih nogometašev, ki so na trgu vredni tudi po več deset milijonov evrov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Salzburg - Karabakh
1

Po izvrstnih predstavah, ki so jih Salzburžani kazali že na prvih tekmah avstrijskega prvenstva, je neuspeh proti Karabakhu prišel kar nekoliko nenadejano. Vendar pa poraz z 2:1 še zdaleč ni tragičen, zaostanek pa so Avstrijci več kot sposobni nadoknaditi. A kljub temu njihova naloga ne bo lahka, sj bodo Azerbajdžanci najverjetneje igrali sila obrambno.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Barcelona - Napoli
0
Barcelona je pred začetkom sezone pošteno prevetrila svoje vrste in pripeljala kar nekaj novih nogometašev. Katalonci se tako še vedno uigravajo, prav tako pa še vedno čakajo na vrnitev nekaterih njihovih ključnih igralcev. Napoli bi lahko to dobro unovčil in tekmo sklenil z remijem ali celo zmago.