PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maccabi Tel Aviv-Maribor
0
Maccabi me na prvi tekmi ni prepričal, saj je bil večji del tekme v podrejenem položaju in mislim, da smo sklepčni, da so vijoličasti zasluženo zmagali. Povratna tekma bo na nevtralnem terenu, kjer bodo po mojem mnenju Mariborčani spet zaigrali na zmago, dobili pa remi, kar bo dovolj za napredovanje.

Tenis - ATP - Toronto

Youzhny M.-Fognini F.
1
Fogninijeva igra preveč oscilira od vrhunske do podpovprečne, zato ta igralec nikad ne bo član elitne deseterice. Njegov današnji nasprotnik je v Severni Ameriki že znal dosegati vrhunske rezultate, poleg tega pa je tudi dobil edini medsebojni dvoboj lani v Madridu. Nekaj več možnosti za Rusa.

Tenis - ATP - Toronto

Young D.-Dancevic F.
1
Donald Young je bil nekoč z naskokom največji ameriški talent, a ob vstopu med profesionalce zbledel v povprečju turnirjev serije challenger. No letos ta svoj talent že nekajkrat lepo uveljavil ter prejšnji teden v Washingtonu prilezel celo do polfinala, med drugim izločil celo serverja Andersona. PRoti Dančeviću je do sedaj odigral tri dvoboje in dvakrat slavil. S trenutno formo bi se mu lahko spet posrečilo.

Tenis - ATP - Toronto dvojice

Gasquet/Tsonga-Pospisil/Sock
2
Postaviti par, ki ima za seboj 10 zaporednih zmag, za zgolj rahla favorita, se mi zdi nesmisel. Pospisil in Sock bosta tudi v Torontu kandidirala za naslov in glede na to, da si Tsonga ter Gasquet precej bolj želita uspeha med posamezniki, je bila tule zame odločitev zares lahka.

Tenis - WTA - Montreal

Puig M./+1,5/-Stosur S.
1
Sammy Stosur je totalno izven forme. V Stanfordu jo je prejšnji teden izločila komaj 16-letna Japonka Osaka, kar je še en dokaz več, da Avstralka najbrž le še čaka na konec obupne sezone. Monica Puig iz Portorika je tule uspešno opravila s kvalifikacijami, tako da je na podlago ter žogice že zelo dobro adaptirana in verjamem, da danes lahko vzame vsaj niz.