Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Everton - Porto
0
Everton v pripravljalnem obdobju ne blesti, a že danes bi se to utegnilo spremeniti. Veliko je namreč odvisno, ali bo za ekipo nastopil Romelu Lukaku, ki je konec preteklega tedna prestopil iz Chelseaja. Porto na drugi strani pripravljalne tekme še ni izgubil, a velja omeniti, da nasprotniki niso bili pretirano zahtevni.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Arsenal - Monaco
1
Arsenal bo v prihodnji sezoni zelo nevaren, saj se je okrepil s kar nekaj izvrstnimi nogometaši. Topničarji so svojo moč pokazali na prijateljski tekmi proti Benfici, ki so jo odpravili s kar 5:1. Monaco, ki je sicer na zadnji prijateljski tekmi remiziral z Valencio (2:2), se bo moral že za remi močno potruditi.

Nogomet - Nizozemska - Superpokal

Zwolle - Ajax
0
Tekma bo vse prej kot nezanimiva. Čeprav na prvi pogled za absolutnega favorita velja Ajax, pa je zadnji medseboji obračun s kar 5:1 dobil Zwolle. Nizozemski prvak si nove blamaže ne sme privoščiti. V pripravljalnem obdobju sta sicer obe ekipi igrali dobro in vpisali zmage proti nekaterim nadvse dostojnim tekmecem.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme

Švedska - Portugalska
1
Švedi niso ravno košarkarska velesila, a na lansko evropsko prvenstvo so se vseeno uvrstili in na njem celo premagali Ruse. Portugalska, ki ji košarka ne pomeni prav veliko in niti nima pretirano dobrih igralcev, bo danes le stežka pripravila presenečenje.